Zavřít reklamu

Apple právě rozeslal pozvánku na mediální event který se uskuteční příští úterý, 23. října 2012 v 19:00 našeho času. Slogan na pozvánce zní We’ve a little more to show you, což ve volném překladu znamená, máme trochu víc co ukázat. Podle očekávání se na eventu představí nový, menší iPad mini, který nabídne 7″ displej a nízkou cenu.

Podle barevnosti pozvánky je velmi pravděpodobné, že Apple nabídne iPad mini ve stejných barevných variantách, ve kterých je možné koupit novou verzi multimediálního přehrávače iPod touch.  Na rozdíl od minulých akcí společnosti apple které se konaly ve známém sále Yerba Buena Center for the Arts v San Franciscu, proběhne představení iPadu mini v Kalifornském divadle v San Jose. Letem světem Applem samozřejmě jako vždy nabídne přímý přenos z mediální akce společnosti Apple. Přepis můžete sledovat v úterý 23. října 2012 od 18:00 přímo na Letem světem Applem.

Předpokládané ceny, které zveřejnil Německý server na základě fotografie inventárního systému jednoho z prodejců jsme vám přinesli v článku Německý server zveřejnil ceny iPad mini: 8GB model s Wi-Fi pořídíte za 6250Kč. Kromě iPadu mini by měl být na Apple eventu 23. 10. představen také navý iMac, Mac mini a v neposlední řadě zřejmě také MacBook Pro 13,3 Retina.

iPad_mini_pozvanka

Dnes nejčtenější

.