Zavřít reklamu

Technické špecifikácie nového iPadu, sú už niekoľko dní dostupné na oficiálnych stránkach Applu. Na základe toho zistíme,  že ho poháňa starší dvojjadrový procesor vsadený do vylepšeného A5X čispetu, ktorého súčasťou je aj nový výkonnejší štvorjadrový grafický čip. Veľkosť operačnej pamäte ale doteraz nebola známa. Na serveri Tinhte.vn sa však objavili screenshoty, zachytávajúce výsledky známej benchmarkovej aplikácie pre iOS zariadenia s názvom GeekBench 2, ktorá je dostupná v AppStore.

Údaje v systémových informáciách naznačujú použitie 1GB pamäte RAM, čo je dvojnásobná kapacita oproti iPadu 2. Bohužiaľ výsledné skóre sa nedá považovať za správne, pretože podľa neho, by mal nový iPad takmer identický výkon so svojím predchodcom. Dôvodom prečo aplikácia ukazuje chybné hodnoty, je pravdepodobne to, že zatiaľ nie je novinke s čipsetom A5X plne prispôsobená. Každopádne sme skúsili porovnať výkony starších iOS zariadení s novým iPadom.

Nový iPad verzus iPad 2. Upozorňujeme že aplikácia GeekBench 2, zatiaľ nie je schopná využiť plný výkon A5X, kvôli tomu sú výsledky podobné.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iPhone 4 verzus iPhone 4S. Môžete si všimnúť výrazné zvýšenie výkonu u novej generácie a taktiež malý výkonový rozdiel, pri porovnaní iPhone 4S a iPad 2.

IMG_0009

IMG_0505

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Zdroj: tinhte.vn

Dnes nejčtenější

.