Zavřít reklamu

Retina displej budúcej generácie iPadu sme už rozoberali vo viacerých článkoch. Taktiež sme uvideli, že viaceré zdroje potvrdzujú zväčšenie hrúbky nového iPadu z dôvodu použitia obrazovky s vysokým rozlíšením. Avšak najnovšie informácie zo servera CultOfMac prinášajú správy, že iPad tretej generácie by mal byť dokonca tenší, než súčasný model a to aj pri použití Retina displeja.

Konkrétne sa na CultOfMac uvádza:

„Nadchádzajúci iPad 3 bude tenší než iPad 2. CultOfMac sa to dozvedel z dobre informovaného zdroja na tohtoročnom veľtrhu CES. Hlavné diely pre nový iPad sú už vo výrobe a dokazujú znateľne menšiu hrúbku ako má iPad 2 a to napriek tomu, že iPad 2 má už teraz najtenší profil medzi iOS zariadeniami. Predpokladá sa, že iPad 3 bude prvý iPad s displejom Retina, ktorý mu zabezpečí dvojnásobne rozlíšenie oproti súčasnej generácie a poskytne mu kvalitu obrazu pri ktorej už ľudské oko nerozozná jednotlivé pixely.“

ipad3

Bude sa jednať pravdepodobne o rovnaký prechod ako medzi iPhonom 3GS a iPhonom 4, kedy sa taktiež napriek použitiu Retina displeju zmenšila hrúbka nového modelu. Osobne si myslím, že spoločnosť Apple bude pokračovať vo svojom trende, robiť každú novú generáciu svojho produktu tenšiu, ako predchádzajúcu.

*Zdroj: CultOfMac

Dnes nejčtenější

.