Zavřít reklamu

O tom, že se uvedení nového tabletu společnosti Apple iPadu třetí generace chystá na první čtvrtletí příštího roku, jsme vás infomovali již několikrát. Nyní se však začalo nabízet konkrétní datum, kdy by mohl Tim Cook odprezentovat nejnovější produkt z dílny společnosti Apple, kterým bude iPad 3. generace.

Místní čínské noviny v pátek uvedly, že Apple tlačí na své dodavatele k dodržení termínů pro výrobu dílů nového tabletu iPad 3. generace tak, aby umožnili představení tabletu na narozeniny zesnulého Steva Jobse, které by oslavil 24. 2. Apple by nejen že uctil památku svého zakladatele, ale mohl by produkt propagovat jako něco, co si lidé mohou koupit k uctění Steva Jobse, stejně jako to udělali v případě iPhone 4s. Zaměstnanci dodavatelů součástek se již také dozvěděli o omezení dovolené u příležitosti oslav nového roku.

iPad 3. generace by měl přinést nejen displej s rozlišením 2048×1536 pixelů, ale také čtyř jádrový procesor Apple A6 vyrobený pomocí 28nm technologie. iPad 3. generace by se měl stát klíčovým produktem pro boj s konkurencí na nově rostoucím trhu tabletů.

ipad-3

*Zdroj: focustaiwan.tw

 

Dnes nejčtenější

.