Zavřít reklamu

Podľa informácii na servere Digitimes.com, bude iPad novej generácie k dispozícii pravdepodobne v najbližších 3 až 4 mesiacoch. Potvrdzujú to aj správy od výrobcov a dodávateľov súčiastok. Keďže pred pár dňami znížili výrobu starých dielov do iPadu 2 a začali s výrobou nových, ktoré by mali patriť do nasledujúcej generácie. Taktiež sa vyjadrili aj rôzny analytici a dodali, že nevidia žiadne významné technické problémy, ktoré by prekážali príchodu nového produktu Apple dokonca už vo februári.

Spoločnosť Foxconn Electronics, by mal rozbiehať výrobu nového iPadu v Januári a o mesiac na to by mal nadobudnúť už maximálnu produkciu nového iZariadenia, ktorá by mala dosiahnuť od 9,5 do 9,8 milióna kusov v prvom štvrťroku 2012.

Ďalší tablet od Applu by mal obsahovať úplne nový, pravdepodobne štvorjadrový procesor Apple A6, ktorý ho má výrazne zrýchliť oproti súčasnému modelu. Taktiež sa hovorí aj o displeji s vyšším rozlíšení až 2048×1536 pixelov s dual- LED podsvietením. Tým pádom by sa jednalo o Retina displej a dodávať ho majú spoločnosti Samsung, Sharp, a LG.  No v tejto konfigurácii je potrebná aj vyššia kapacita batérie, pretože ak tak Apple neurobí môžeme čakať jej menšiu výdrž, či na druhej strane väčšiu hrúbku zariadenia s kapacitnejšou batériou. Bude to skutočne zaujímavé ako to inžinieri v Cupertine vyriešia.

apple-a6-mockup1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Každopádne všetko sú neoverené informácie a možno v niektorých prípadoch aj vymyslené špekulácie. Či to tak naozaj bude, alebo nie, sa dozvieme po prvý krát na oficiálnom WWDC, ktorého doteraz dátum nevieme.

Dnes nejčtenější

.