Zavřít reklamu

Na trhu je množství obalů, které slouží k ochraně iPadu, ve většině případů se však jedná skutečně pouze o obaly. Problém nastává, když potřebujete vyrazit na obchodní jednání, do školy nebo na schůzku. Najednou totiž musíte vzít peněženku, klíče od domu, iPad, iPhone a případně ještě další dokumenty. Vše tedy končí tak, že v ruce držíte nejen několik jednotlivých obalů, ve kterých máte nejen své Apple produkty, ale také klíčky, dokumenty a peněženku. Samozřejmě je to v první řadě velmi otravné, ale zejména také neelegantní. Když jdete na jednání, chcete přece vypadat.

The Clutch vs. The Wallet
Happy Owl vyrábí dva typy pouzder, dámské a pánské. Verze pro dámy nese název The Clutch a jedná se o skutečnou kabelku, ke které je v balení také řemínek na nošení na rameni. The Wallet je pánská varianta vyrobená z hrubší kůže. Celkově se kromě již zmíněného ramínka obě varianty liší tím, že dámská kabelka je zhotovena z jemné kůže s fialovým prošíváním a je na první pohled vidět, že se jedná o skutečnou kabelku. Pánská taška je pak z hrubší kůže s černým prošíváním. Vnitřní uspořádání je u obou verzí totožné a liší se pouze použitou barvou, pánskou šedou nahrazuje pro dámy fialová. V současné době je na trhu dámská verze The Clutch také v červené kůži. Mimochodem, pokud vyrazíte na jednání jako pár a vezmete si Happy Owl obaly, budete k sobě perfektně ladit!

 

 

Již nikdy nemusíte sáhnout do kapes
Největší výhodou The Wallet je množství prostoru, do kterého dáte vše co potřebujete a vaše kapsy zůstanou prázdné. Taška pojme nejen iPad 2. generace, ale také iPhone nebo jiný mobilní telefon. Své místo najdou také dvě propisovací tužky nebo pera. Všechny kreditní karty se jistě vejdou do pětice přihrádek o rozměrech kreditních karet. Peníze můžete pohodlně zapnout do přihrádky na zip. Při cestách pak jistě oceníte také další kapsu na zip, do které se bez problémů vejde pas, občanský průkaz a řidičák. Vše co potřebujete máte v jedné tašce, která se pohodlně vejde do ruky, případně na dámské ramínko. Výhodou je také poměrně vysoká bezpečnost, poutko na zapínání se provléká přišitým očkem, takže není možné tašku jen tak jednoduše otevřít. Celý vnitřní prostor je pak chráněn zipem, ve kterém se nachází veškeré přihrádky, včetně dvou, které jsou opět vybavený zipem. Aby zloděj mohl ukrást peníze, musí překonat hned dvojici zipů a přezku.

iPad-the-wallet

Klávesnice, kino i kabelka v jednom
Jak již bývá u obalů na iPad zvykem, i zde můžeme kabelku/tašku využít hned v několika polohách. Kromě klasické tašky na přenášení, lze pohodlným ohnutím zapínacího řemínku uvést iPad okamžitě do šikmé pozice, pohodlné pro psaní. Samozřejmostí je také možnost iPad s taškou postavit tak, aby držel na stole jako televizor, což jistě uplatníte při sledování filmů nebo psaní pomocí externí klávesnice.

 

 

iPad jako v bavlnce
Váš iPad snad již ani nemůžete lépe hýčkat, obklopen je kůží, která jej pevně uchytí ze všech stran. Mezi displejem a zbytkem tašky je pevná přepážka, která zabraňuje nejen poškrábání, ale také promáčknutí displeje. V tašce Happy Owl musí iPad bez problémů přežít pád z výšky kolem jednoho metru. iPad je v pouzdře pevně uchycen suchým zipem, který však malinko zvedá jeden z rohů rámečku, do kterého iPad zasouváte, to je však již pouze čilý perfekcionismus. Přístup máte ke všem ovládacím prvkům iPadu 2. generace, ale také k 30pin Dock konektoru a fotoaparátu. I když je iPad v tašce, můžete s ním fotografovat, nabíjet jej nebo ovládat hlasitost, případně připojit sluchátka. Třešničkou na dortu je pak funkce automatického zapnutí iPadu, kterou dobře známe z obalů Apple Smart Cover.

Resumé
Ani já ani partnerka, které se kabelka velice líbila, jsme během testování nepřišli na nic, co by patřilo mezi nevýhody nebo chyby. Taška je kvalitně vyrobená a ani po delší době používání se nezačínají projevovat známky únavy materiálu. Mnoho podobných tašek/kabelek, do kterých se kromě iPadu vejde ještě mnoho dalších věcí, jsem neviděl. Při rozhodování o případné koupi vás tedy nemusí trápit nic jiného, než vlastní vkus. Ze zpracování rozhodně zklamáni nebudete. Obě varianty tašky Happy Owl můžete zakoupit na internetovém obchodě iseed.cz.

Dnes nejčtenější

.