Zavřít reklamu

K prvním zákazníkům se už začaly dostávat jejich objednané příslušenství k novým iPhonům, které Apple představil minulou středu. Kalifornská společnost po vzoru minulého roku přinesla i stejné příslušenství. Jedním z nich je i pouzdro s integrovanou baterií, kterou lze během dne dobíjet iPhone. Díky lidem, kteří si tento battery case zakoupili, nyní víme, jakou má jeho zabudovaná baterie přesnou kapacitu.

Minulý týden odhalily čínské certifikační specifikace kapacitu baterie v nových iPhonech. Právě iPhone 7, pro který je určené nové pouzdro, má mít podle zveřejněných technických specifikacích baterii s kapacitou 1960 mAh. To je oproti kapacitě 1715 mAh, kterou má baterie ze starší generace iPhonu 6s, značný nárůst. Spolu s nárůstem kapacity baterie v telefonu se zvýšila i kapacita baterie pouzdra.

Nový Smart Battery Case pro iPhone 7 má o 26 % vyšší kapacitu, než verze pro iPhone 6s. Konkrétně je ve verzi pro iPhone 7 podle fotografie baterie s kapacitou 2365 mAh. To znamená, že dokáže iPhone 7 plně nabít z přibližně 17 % zbývající kapacity jeho baterie. Apple oficiálně uvádí pouze hodnoty v hodinách. Přesněji mluví o plně nabitém iPhonu s plně nabitým pouzdrem a uvádí, že vydrží až 26 hodin hovoru, 22 hodin prohlížení internetu na LTE a 24 hodin přehrávání videa.

Chytré funkce pouzdra spočívají hlavně v možnosti zobrazení jeho zbývající kapacity na zamykací obrazovce a v notifikačním centru. Uživatel tak může sledovat přesnou kapacitu, která v baterii ještě zbývá. Pouzdro je vyrobeno ze silikonu v bílé a černé barvě a vnitřek, který se dotýká telefonu je pokryt potahem z mikrovláken. Zakoupit ho můžete přímo na stránkách Applu za 2 990 Kč.

iphone-7-smart-battery-case-fb
Battery Case iphone 6s

Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.