Zavřít reklamu

iphone-7-patent-concept iconTeprve v pátek se u nás a na Slovensku začal prodávat iPhone 6s, ale už se setkáváme s prvními koncepty iPhone 7. Nejnovější koncept se možná může zdát na první pohled trochu zcestný a nelogický, ale možná vás zaujme právě tím, že je silně inspirovaný patentem, který Apple nedávno získal a proto se o něm začalo mluvit jako o patentu pro iPhone 7.

Patent a tím i nejnovější koncept zaujme rozhodně tím, že ukazuje zahnutý displej na iPhonu. Kromě toho jsou ale zahnutá ještě záda telefonu a proto působí  trochu zvláštně a hlavně neprakticky. Koncept iPhonu 7 navíc přináší i další podrobnosti a to především duální zadní mikrofon, miniaturní zadní kameru, dvojici reproduktorů a také zcela nový konektor na spodní straně. Všimnout si můžete také, že tlačítko Home a postranní tlačítka nadobro zmizela, jelikož pro ně nebylo jednoduše místo a nahradí je tlačítka virtuální, která jsou skryta přímo v displeji telefonu.

Samozřejmě se s největší pravděpodobností jedná o jeden z patentů, který Apple nakonec nevyužije, ale je možné, že jej použije trochu jinak a jen jej implementuje do stávajícího designu, tudíž by mohl některý z dalších iPhonů opravdu nabídnou zahnutý displej či záda nebo dokonce obojí.

iphone-7-patent-concept-5-490x273
iphone-7-patent-concept-4-490x275
iphone-7-patent-concept-3-490x272
iphone-7-patent-concept-2-490x276
iphone-7-patent-concept-1-490x279

 

 

Dnes nejčtenější

.