Zavřít reklamu

iPhone 6s iconHned v první den prodeje nového iPhone 6s a iPhone 6s Plus jsme měli možnost vidět drop testy a bend testy, které nám prozradily, že si letos dal Apple záležet a nejnovější iPhony nelze jen tak ohnout nebo dokonce zničit upuštěním na zem. Na mnohém se podílí hliník série 7000, který je mnohem odolnější, než loňská série hliníku, ze které bylo vyrobeno tělo iPhonu 6 a 6 Plus.

Při pokusu ohnout iPhone 6s a dokázat tak loňskou bendgate bylo zapotřebí hned dvou můžu a i ti měli poměrně velký problém telefon jen trochu zohýbat. Při drop testu si zase vedl naprosto špičkově iPhone 6s Plus, který obstál celkem čtyři pády na opravdu tvrdou podlahu přímo na displej nebo na hrany a dokonce ani z výšky přes dva metry se telefonu téměř nic nestalo a na displeji nezůstala ani jedna prasklina.

Test od SquareTrade Labs je ale trochu jiný kafe, protože si pozvali Luka Rockholda z UFC v MMA, který vám dokáže, že iPhone 6s Plus, sice stěží, ohnout lze. Luke totiž ohnul loňský iPhone 6 Plus skoro jako papír, ale u letošního iPhonu 6s Plus měl i on docela problém. Nakonec jej zlomil, ale vzhledem k tomu, jakou sílu na to musel vynaložit je jasné, že letošní iPhone 6s a iPhone 6s Plus bendgate rozhodně trpět nebude.

iPhone 6s MMA fighter

Dnes nejčtenější

.