Zavřít reklamu

GetThumbNail.aspxTento týden se konala velká konference Google, na které (trochu paradoxně) nebyly představeny žádné chytré hodinky. Korejské LG se rozhodlo uspořádat vlastní konferenci, na které představí druhou generaci svých chytrých hodinek LG Urbane, která by se měla chlubit možností provádět telefonní hovory přímo ze zápěstí, díky propojení s telefonem a podpory sítí čtvrté generaci (LTE). Představuji vám LG Watch Urbane 2nd Edition.

Design je nemálo podobný první generaci, ale na jednu stranu, když to vyšlo jednou, tak to vyjde i podruhé. Hodinky jsou stejně jako první LG Watch Urbane z tvrzené oceli o velikosti 44,5mm na úhlopříčku a s tloušťkou 14,2mm. Všímaví čtenáři jistě zaregistrovali, že robustnost oproti první generaci narostla o více jak tři milimetry. Dá se to ale snadno pochopit, protože hodinky nabízí větší baterii a funkce spojené hlasovými hovory. K baterii – ta oproti první generaci narostla o 160mAh, na celkových 570mAh. Uživatelé, kteří budou chtít hojně používat možnost telefonování zkrátka potřebují výdrž navíc. Pro ostatní to bude příjemné zpestření, protože první LG Watch Urbane na tom byly s výdrž dost bledě. Displej nabídne velikost 1,38“ a s rozlišením 480×480 (takže „rumors“ se potvrdily). S famózní jemností displeje 348ppi.

LG Watch Urbane 2nd

Největší novinkou oproti první generaci je možnost provádět a odpovídat na telefonní hovory. Pocítíte to hned potom, co vám někdo zavolá a na hodinkách se vám zobrazí možnost hovor zamítnout nebo přijmout. To zaručuje podpora sítí 3G a 4G, tedy LTE. I ovládání se změnilo. LG Watch Urbane 2nd Edition mají tři tlačítka, kterými se dá efektivně ovládat operační systém Android Wear, bez toho, abyste si přitom šmátrali po displeji. O výkon se stará procesor Qualcomm Snapdragon 400 s taktem 1,2GHz společně s 768 MB RAM.

tn

První by se měly hodinky dostat do Spojených států amerických a do Jižní Korei, následovat by měly nasledovat trhy z Evropy a další z Asie a Blízkého východu. Bohužel zatím nemáme žádné informace o datu vydání nebo cenách. O všem vás budeme informovat, jak jen to bude možné.

https://youtu.be/FdRymDRtPJA

Dnes nejčtenější

.