Zavřít reklamu

icon 109273_largerAby to nebylo Mac uživatelům líto, tak i pro ně jsme si připravili zajímavé aplikace pro Mac, tedy pro OS X zdarma každý den. Mac App Store však neobsahuje tolik aplikací, tudíž seznam těch zlevněných je často krátký nebo nebo méně zajímavý. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to neovlivníme. Aplikaci si můžete stáhnou tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

NoteLedge
NoteLedge je aplikací, která vám umožní zapisovat poznámky za pomocí výkonných editačních funkcí jako např. psaní vaším prstem, vyťukávání písmen, editaci fotografií, audio a video nahrávání. NoteLedge vám opravdu usnadní organizaci vašich poznámek díky možnosti přetahovat informace, kopírovat a vkládat. Díky všem těmto funkcím je tato aplikace perfektní na správu vašich informací, psaní deníku, vytváření cestovního deníku či cokoliv dalšího co vás napadne. NoteLedge nabízí dále velké množství fontů, barev a velikostí pro vaše poznámky a mnohem víc. Rozhodně neváhejte, normální cena aplikace je celkem vysoká.

[appbox appstore id728109273 oldprice=“19,99€“]

Video Guide
Naučte se, jak snadno pracovat s OS X Yosemite. Tato aplikace obsahuje 20 video tutorialů, ve kterých jsou zhruba dvě hodiny video instrukcí. Ze začátku se aplikace věnuje základům práce s tímto systémem a poté přechází na detailnější práci s iTunes, Safari, Mail, TextEdit, Preview a další. Video Guide obsahuje velké množství různých triků, tipů a technik, jak si ulehčit práci. Samozřejmostí je možnost sledovat video a zároveň si danou techniku vyzkoušet.

[appbox appstore id925507348 oldprice=“0,99€“]

SpeedBookmarks
SpeedBookmarks je užitečnou aplikací, která vám umožní založit všechny možné druhy URL plány. Aplikace spouští Mail, FaceTime, SMS, váš prohlížeč a další. SpeedBookmarks je perfektní aplikací na zrychlení vašich často se opakujících činností: zavolání vašemu nejlepšímu kamarádovi, poslat SMS vaší partnerce/partnerovi, napsat email šéfovi, napsat příspěvek na Facebook a mnoho dalších činností.
[appbox appstore id1006685402 oldprice=“0,99€“]

mac apps imore

Dnes nejčtenější

.