Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2015-08-31 v 20.54.53Opět vám přinášíme několik aplikací, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

Rozhodli jsme se, že budeme o něco modernější, a tak jsme si pro vás připravili nový způsob náhledu aplikací. Pro stažení stačí kliknout na tlačítko „Stáhnout“ nebo na název aplikace. Od teď uvidíte všechny screenshoty, mezi kterými můžete skrolovat. Také můžete na vašem iPhonu načíst QR kód a tím se vám aplikace okamžitě zobrazí v App Storu, odkud ji jednoduše stáhnete. Snad se vám budou změny líbit.

HD Cleaner
Uvolněte gigabajty místa na disku jediným kliknutím. HD Cleaner prosekuje celý váš počítač a vyhledá, co byste mohli odstranit, abyste získali volné místo na svém disku. Nakonec si ale zvolíte sami, co ve skutečnosti chcete vymazat, tudíž aplikace nevymaže nic bez vašeho vědomí.

[appbox appstore id836769549 oldprice=“4,99€“]

Mia for Gmail
Užitečná aplikace pro všechny, kteří chtějí být okamžitě informováni o emailech na Gmailu, ale nechtějí mít neustále spuštěnou aplikaci Mail nebo Gmail v prohlížeči. Mia for Gmail je totiž jednoduchý klient do menu baru, který vás bude upozorňovat na nové emaily a umožní vám otevírat přílohy a číst emaily.

[appbox appstore id851622884 oldprice=“1,99€“]

Roll With It
Naprosto jednoduchá aplikace, která vám jen pro zajímavost ukáže, kolik kilometrů jste najezdili s myší nebo na trackpadu.

[appbox appstore id926098472 oldprice=“0,99€“]

Faces
Faces je zajímavou aplikací, která vám pomůže vytvořit překrásné koláže z vašich portrétů. Aplikace umí vyhledávat obličeje, které budou pasovat do vaší koláže úplně nejlépe. Fotografiím je automaticky změněna velikost a jsou ořezány, aby vypadali pohromadě co nejlépe. Navíc rozpoznané obličeje si můžete z aplikae vyexportovat jako samostatné fotografie.

[appbox appstore id806726267 oldprice=“1,99€“]

mac apps imore

Dnes nejčtenější

.