Zavřít reklamu

iPhone 6s Rose gold iconPoměrně známý výrobce obalů Spigen nabízí na svém oficiálním webu obaly pro iPhone 6s a iPhone 6s Plus. Kromě toho má dokonce pro oba chystané telefony už vytvořené kategorie, kde najdete všechny obaly, které si na ně můžete už nyní objednat. Všechny jsou označovány jako obaly pro iPhone 6s, ale mnohdy jsou to stejné obaly, které nabízí také pro loňský iPhone 6. Nicméně, právě možnost koupit stejný obal nám potvrzuje, že rozměry budou identické nebo jen minimálně rozdílné oproti iPhonu 6, ale tak tomu bylo prozatím u všech „s“ modelů.

Už párkrát v minulosti se stalo, že nějaký výrobce obalů prozradil přibližnou velikost a další podrobnosti o chystaném iPhonu, což mělo velkou váhu především u nové generace, kdy se zásadně mění velikost a celkové rozměry telefonu. U „s“ modelů už podobné úniky nemají takovou váhu, jelikož vždy je očekáváno, že nabídnou stejný design jako loňský iPhone.

iPhone 6s Spigen

Jenže Spigen nám kromě potvrzení přesného označení, dvou iPhonů a v podstatě stejných rozměrů také ukázal iPhone 6s Rose Gold. Po rokliknutí v záložce SHOP kategorii iPhone 6s se dostanete na úvodní stranu kategorie, kde na vás hned nahoře vyskočí velká úvodní fotografie, na které je bezpochyby iPhone 6s v Rose Gold variantě. Spigen zde telefon prezentuje s jedním ze svých obalů, který je také nabízen v Rose Gold variantě, tudíž by měl skvěle ladit k růžovo-zlaté, o které se spekuluje, že ji Apple již 9. září představí po boku Gold, Space Gray a Silver varianty.

iPhone 6s Rose Gold Spigen

 

Za tip mnohokrát děkujeme našemu čtenáři, který nás na kategorii upozornil!

Dnes nejčtenější

.