Reklamı Kapat

Son zamanlarda giderek daha fazla kullanıcı sosyal medya hesaplarını silmeye başvuruyor. Bazı kullanıcılar bunu şirketlerin kendileri hakkında çeşitli kişisel veriler toplamasından dolayı yaparken, diğerleri ise hesaplarında çok fazla zaman geçirdikleri için yapıyor. Eğer siz de bu kullanıcılardan biriyseniz ve Instagram'ı tamamen nasıl sileceğinizi öğrenmek istiyorsanız, bu makaleyi sonuna kadar okuyun.

Instagram hesabı nasıl devre dışı bırakılır

Instagram'da kaybetmek istemediğiniz güzel fotoğraflarınız varsa, hesabınızı tamamen silmek istemeyebilirsiniz. Instagram, hesabınızı devre dışı bırakma seçeneği sunar. Bu durumda devre dışı bırakma, profilinizin Instagram'da olmayacağı ve sizinle bu hesap üzerinden iletişim kurulamayacağı anlamına gelir. Verdiğiniz tüm beğeniler ve yorumlar da kaybolacaktır. Ancak, Instagram'a geri dönmek isterseniz, tekrar giriş yapmanız yeterlidir ve hesabınız yeniden etkinleştirilecektir. Bu seçeneği kullanmak için bir Mac veya masaüstü bilgisayara geçmeniz gerekir - mobil uygulamada devre dışı bırakma mümkün değildir. Ardından bu bağlantıya tıklayın ve Instagram hesabınızla giriş yapın. Şimdi pencerenin sağ üst kısmında, çöp adam simgesine tıklayın ve " Profili düzenle" seçeneğini seçin . Burada yapmanız gereken tek şey, "Hesabınızı geçici olarak devre dışı bırak" seçeneğine tıklamaktır . Ardından, hesabınızı devre dışı bırakmak istediğiniz nedeni seçin , şifrenizi girin ve " Hesabı geçici olarak devre dışı bırak" seçeneğine tıklayın.

Instagram kalıcı olarak nasıl silinir?

Hesabınızı devre dışı bırakma seçeneğini kullanmak istemiyorsanız ancak Instagram'dan tamamen silmek istiyorsanız, bunu yapabilirsiniz. Ancak, sildikten sonra geri dönemeyeceğinizi ve tüm fotoğraflarınızı, videolarınızı ve mesajlarınızı kaybedeceğinizi unutmayın. Bu durumda bile, hesabınızı mobil uygulamadan silemezsiniz, bu nedenle farklı bir yöntem kullanmanız gerekir. Mac'e veya PC'ye taşıyın. Bunu yaptıktan sonra üzerine dokunun Tento odkaz. Instagram hesabınızı kullanma Giriş yap ve metnin yanındaki açılır menüden ProHesabınızı silmek mi istiyorsunuz? hesabınızı silmeye karar vermenizin nedenini seçin. Bir neden seçtikten sonra hesabı silme seçeneği görünecektir. Bir neden seçtiyseniz ve bu işlem hakkında iki kez düşündüyseniz şifrenizi girin ve seçeneğe dokunun. Hesabı kalıcı olarak sil.

Okumaya devam etmek

Kategoriden daha fazlası Seriler

Bugünün en çok okunanları

.