Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Iphone 6 rychlé vybíjení #8757

    Prechazel jsem z 6 Plus na 8 Plus pred tydnem. Po prechodu na iOS11 jsem zaznamenal vyssi vybijeni, ale to, co popisujete Vy az extrem. To se mi delo v dobe, kdy jsem mel 4S, na svete byl u 6 s o dve generece mladsim SW.
    Mozna to nakonec bude ta baterie. Zalezi jak jste se o tu baterii starat. Kazda baterie ma omezeny pocet nabijecich cyklu, cca 1000. Jeden cyklus = nabiti na 100%.

    Nicmene od nove baterie necekejte zazrak. I tak Vam nevydrzi extra dlouho.

    Doporucil bych zajit do servisu Apple na nejakou diagnostiku. Tam Vam za cca 400 Kc reknou, co s tim je. A kdyz budou slusni, tak Vam tech 400 odectou z cen servisu, kdyz si to tam nechate opravit.

    Odpověď: řemínky pro 38 mm a 42 mm – záměna #7011

    Jdi na Aliexpress a tam si nakup pásků na AW dle libosti. Na rozdíl od těch "originálních", za které si bere prodejce 1490 Kč za kus, stojí tyto cca 5 € a kvalitní jsou úplně stejně. Hodinky z pásku nevypadávají a mají miliardu vzorů.

    Libor

    Odpověď: Ako vyuzivate Apple Watch? #7573

    Apple Watch v zásadě k ničemu nepotřebuješ, pakliže nechodíš alespoň cvičit do posilovny, aby sis měřil spálenou energii atd. Ale je to krásná hračka ne? Osobně jsem dlouho váhal, pak je koupil a začal sledovat, kolik spálím energie atd. Pak v tom mám nějakou aplikaci měřící vzdálenosti na golfovém hřišti. Ale kdybych nesportoval a nehrál golf, tak ti Apple watch vůbec k ničemu nejsou. ALe jsem jsem psal: JE TO KRÁSNÁ HRAČKA A BAVI ME TO!

    A pozor. Nejoblibenejsi messanger WHATSAPP nema podporu pro Apple Watch. Takze zjistis, ze ti nekdo napsal, protoze se ti ukaze notifikace, ale neprectes a neodpovis. Vse musis udelat na telefonu!!!

    Odpověď: Bezdrátové nabíjení #8391

    Mám podobný problém. Koupil jsem si powerbanku s Qi bezdrátovým standardem, právě kvůli tomu, abych mohl nabíjet hodinky a nemusel s sebou tahat tu originál nabíječku. No a taky mi to nefunguje. Ta Qi bezdrátová nabíječka není totiž magnetická.
    Ale, abyste věděl, že v tom nejste sám. Také, když jsem viděl tu bezdrátovou nabíječku od Apple, jak se tam nabíjí iPhone, Apple Watch a Airpods na jedné podložce, myslel jsem, že to bude fungovat. Mimochodem na Airpods ta Qi taky nefunguje. Zkoušel jsem to. Tak můžu alespoň nabíjet nový iPhone bezdrátově 🙂

    Odpověď: Hubená ruka #7756

    Balení hodinek obsahuje jeden řemínek ML a jeden S. Velikost S je opravdu na hubené ruce.

    L.

    Odpověď: Apple Watch serie 3 – samovolné vypínání #8666

    To mi přijde dost nepravděpodobné. Třeba vyzařujete něco, co ty hodinky prostě ruší. Že by byly 2 vadné kusy je dost divné.

    L.

    Odpověď: Vánoční slevy na Apple Watch? #8690

    Proč bys měla chtít AW2? V čem jsou lepší než AW3?

    Odpověď: Apple Watch 3 LTE – podpora pro Česko #8208

    S dovozem AW3 LTE z jiných zemí bych byl opatrný. Problém není ani tak v těch hodinkách a v Apple, ale spíše v operátorovi. T-Mobile testuje eSim v ČR, Vodafone a O2 jsou na začátku. Problém je, že to pravděpodobně operátoři sami nemají v hlavě dostatečně srovnané, jak k té e-sim přistoupit, co za to chtít atd. Protože budeš vlastně jeden tarif sdílet na dvou zařízeních, nebo i třech.
    Každopádně v případě eSim a ČR jsi teď nahraný, nebo to tu žádný operátor nepodporuje. Proto ti hodinky budou fungovat jako AW3 bez podpory LTE. Možné některé funkce budou nedostupné, právě z důvodu absence připojení LTE.

    Nicméně, když to vezmu kolem a kolem, tak ty Apple Watch mají to LTE především z důvodu, abys měl přístup ke streamovacím službám i bez přítomnosti iPhone. No a vzhledem k cenám a datovým tarifům v ČR, ti to je v hodinkách stejně k ničemu, protože bys svůj měsíční tarif prosurfoval z hodinek na týden. Dokud nebudou smysluplnější tarify na internet v mobilu, třeba 20GB za 300 Kč, nemá LTE v hodinkách smysl.

    Mám AW3 bez LTE a teď s novým upgradem je teď možné pouštět rádio, když jsou hodinky na wifi 🙂

    Libor

    Odpověď: Otvory repro a mirkofonu u AW Series 3 vs. Series 2 vs. Series 1 #8695

    Tak si na ty AW3 zkus nasadit to pouzdro z AW1 a uvidíš, zda ti to sedí nebo ne. A nemusíš nic fotit 😀 😀

    Odpověď: Apple watch špatně měří počet pater #8556

    Ahoj. Ta vystoupaná patra nevykazují to, jestli jsi šel v baráku 10 paterk nebo 20 pater po schodech. Funguje to v zásadě tak, že se ti vynaložená energie při chůzi přepočítává na vystoupaná patra, aby to bylo pochopitelnější. Akcelometr počítá zda děláš krátké kroky nebo dlouhé kroky a porovnává to s tepovou frekvencí a pak to nějakým algorimem spočítá ekvivalent vystoupaných pater. Kdybys o tom chtěl více info, tak zde: https://365tipu.cz/2017/07/25/jak-fitnesssport-trackery-meri-vystoupana-patra/
    Dále je nepravděpodobné, aby se ti v Apple Watch a iPhone ukazovala jiná data, pakliže máš Apple Watch s telefonem spárovené. Protože v tom případě jsou Apple Watch brány jako hlavní zdroj zdravotních informací a pohybové aktivity.

    Libor

    Odpověď: iPhone 7 a NFC #8735

    Lucko. Apple má celkově dost osekané BT funkce, které mají komunikovat s něčím jiným, než je zase Apple. Mám iPhone 8 Plus, který má také NFC, ale třeba s domácím kinem od Panasonic se to taky přes NFC nespáruje a musím to dělat ručně v nastavení Bluetooth. Ještě jde o to, že to NFC je v telefonu v režimu ČTEČKY. Jde o to, zda ta Vaše pračka také není náhodou v režimu ČTEČKY. To pak obě zařízení chtějí NFC přijímat a žádné nevysílá.
    Ideální bude, spárovat klasicky přes BT, jak tu psali kolegové. Na 100% ale musíš stáhnout nějakou LG aplikaci z APP Store, abys tu pračku mohla ovládat.
    Hezký den.

    Libor

    Odpověď: Iphone 6 rychlé vybíjení #8755

    Příčiny rychlého vybíjení jsou 2. První je, že máš iPhone 6 a nikoli 6 Plus. "Plusko" má lepší baterii. Druhý a zásadnější problém je iOS 11. Předpokládám, že máš aktualizováno. iPhone 6 už nemá dostatečně výkonný hardware na to, aby dobře utáhl iOS 11. Hardware telefonu je více zatěžován výpočetními úkoly a baterie se rychle vybíjí. Určitě jsi zaznamenal, že telefonu operace trvají déle než před aktualizací. Častě zamrzá atd. Mám stejnou zkušenost s iPhone 4S. Ve chvíli, kdy vylezl iPhone 6 a byl již druhý upgrade iOS = celkem třetí iOS pro telefon, zpomalil se a začal se děsně rychle vybíjet. Bez powerbanky jsem nedal ani ránu. To stejné mě potkalo teď s nástupem iOS 11 a iPhone 6 Plus. Proto jsem upgradoval na iPhone 8 Plus.
    Výměna baterie není řešení. Akorát vyhodís 1000 Kč nebo více a v ničem ti to nepomůže. Vybíjet se bude stejně rychle. Možná budeš mít měsíc nebo dva pocit, že baterie vydrží déle, ale je to jen klam.
    Doporučuji koupit nový iPhone.

    Libor

.