Zavřít reklamu
  • Iphone 6 rychlé vybíjení #1837

    Dobrý den, Iphone 6 se mi strašně rychle vybíjí, vydží bez používání a jen vložená sim, jinak vše vyplé.. Byl proveden komplet reset telefonu a stejné. podle programů na detekci stavu baterie je dle všeho v pořádku. myslíte že by to mohl být hw problém? na internetu čtu o čipu : IC U2, byl by někdo schopen mi ho vyměnit? děkuji předem za odpovědi a rady

    Iphone 6 rychlé vybíjení #8755

    Příčiny rychlého vybíjení jsou 2. První je, že máš iPhone 6 a nikoli 6 Plus. "Plusko" má lepší baterii. Druhý a zásadnější problém je iOS 11. Předpokládám, že máš aktualizováno. iPhone 6 už nemá dostatečně výkonný hardware na to, aby dobře utáhl iOS 11. Hardware telefonu je více zatěžován výpočetními úkoly a baterie se rychle vybíjí. Určitě jsi zaznamenal, že telefonu operace trvají déle než před aktualizací. Častě zamrzá atd. Mám stejnou zkušenost s iPhone 4S. Ve chvíli, kdy vylezl iPhone 6 a byl již druhý upgrade iOS = celkem třetí iOS pro telefon, zpomalil se a začal se děsně rychle vybíjet. Bez powerbanky jsem nedal ani ránu. To stejné mě potkalo teď s nástupem iOS 11 a iPhone 6 Plus. Proto jsem upgradoval na iPhone 8 Plus.
    Výměna baterie není řešení. Akorát vyhodís 1000 Kč nebo více a v ničem ti to nepomůže. Vybíjet se bude stejně rychle. Možná budeš mít měsíc nebo dva pocit, že baterie vydrží déle, ale je to jen klam.
    Doporučuji koupit nový iPhone.

    Libor

    Iphone 6 rychlé vybíjení #8756

    děkuji za odpověď,ale popravdě telefon mi vydrží jen max 12hodin pohotovosti 😯
    opravdu ty procenta neustále padají, tohle mi přijde spíš HW problém.

    Iphone 6 rychlé vybíjení #8757

    Prechazel jsem z 6 Plus na 8 Plus pred tydnem. Po prechodu na iOS11 jsem zaznamenal vyssi vybijeni, ale to, co popisujete Vy az extrem. To se mi delo v dobe, kdy jsem mel 4S, na svete byl u 6 s o dve generece mladsim SW.
    Mozna to nakonec bude ta baterie. Zalezi jak jste se o tu baterii starat. Kazda baterie ma omezeny pocet nabijecich cyklu, cca 1000. Jeden cyklus = nabiti na 100%.

    Nicmene od nove baterie necekejte zazrak. I tak Vam nevydrzi extra dlouho.

    Doporucil bych zajit do servisu Apple na nejakou diagnostiku. Tam Vam za cca 400 Kc reknou, co s tim je. A kdyz budou slusni, tak Vam tech 400 odectou z cen servisu, kdyz si to tam nechate opravit.

    Iphone 6 rychlé vybíjení #37222

    Mám iphon 6S a ryhle se mi vybije a nevím co s tím mám dělat. Děkuji za odpověd.

    Iphone 6 rychlé vybíjení #37227

    Jaká je kondice baterky? Asi bude na čase ji vyměnit, cenově tak 1000-1500.

Odpověď na: Iphone 6 rychlé vybíjení

celý text

.