Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Přechod z Androidu na iOS, výběr vhodné varianty #11188

    Ta odladenost systému mě právě celkem láká..

    Takže v icloudu se ukládají data aplikaci a když budu chtít tak i nějaké soubory ala fotky apod. Z popisu na stránkách Apple to vyznělo, že se tam automaticky ukládá komplet všechno. Což je dost divný stran velikosti úložiště telefonu a samotného iCloud (jakože jak by se dalo vecpat 128GB do 5 😀 ).

    Děkuji za vysvětlení 🙂

    Odpověď: Přechod z Androidu na iOS, výběr vhodné varianty #11184

    Tak ještě dotaz. Jak je to s tím iCloudem?
    V základu, jsem se dočetla, je 5GB. Ukládají se do toho tedy (automaticky??) data aplikaci, WiFi, hesla, kontakty, třeba i SMS? a případně vlastní zálohy? Nebo všechno co v telefonu je, nebo se dá nastavit, co se tam má a co nemá ukládat?
    Dá se v tom pak nějak probrat a třeba vymazat konkrétní zálohy (nebo jak to funguje?)..? Je to přístupný filesystém?
    Že si mohu udělat zálohu fotek nebo jiných souboru, které si vyberu třeba na google drive vím, že je možné. Ale zajímá mě, jak je to s iCloudem, když má i placené verze s navýšením kapacity úložiště ..

    Android má možnost automaticky zálohovat třeba fotky, hodně appek se zálohuje samo do vlastních úložišť (typicky hry, kdy po přechodu na nové zařízení, neztratím progress). Cloudova úložiště jsem doposud využívala spíš minimálně (díky přenositelnosti karty z telefonu).

    Děkuji 🙂

    Odpověď: Přechod z Androidu na iOS, výběr vhodné varianty #11183

    Děkuji všem 🙂
    Láká mne vyzkoušet tu 6s.. Uvidím jak na tom budou finance po vánocích a nejspíš ho minimálně zkusím...

    Odpověď: Přechod z Androidu na iOS, výběr vhodné varianty #11180

    Výběr padne stoprocentně na 128GB, jestli se tedy rozhodnu přejít. No jestli ještě dva roky podpora, říkám u vlajkových lodí se u androidu dočká člověk následující verze systému, možná dvakrát, pak podpora co se aktualizací týče, skončí.
    Opravdu moc děkuji. Mám nad čím přemýšlet. Když mě ještě něco napadne, tak se určitě ještě zeptám 🙂

    Odpověď: Přechod z Androidu na iOS, výběr vhodné varianty #11178

    Bukin: moc děkuji za vyčerpávající odpověď!
    NFC, Hey Google nepoužívám a nepřepodkládám, že bych si povídala se Siri 😀 Nepřišla jsem hlasovému ovládání nějak na chuť, takže to bych celkem oželela.

    adbernau: také děkuji za reakci!
    Podpora rok, dva je pořád lepší než androdích telefonů, po roce už nepřišla jediná aktualizace a už se ani s žádnou nepočítá :/ neumím si představit život bez Jacka 😀 sedí mi opravdu málo sluchátek v uších 😀 a povětšinou jsou to drátové...

    Vypadá to, že budu ještě rozmýšlet. Láká mě odladěný systém, který dokáže držet pár let a taky vyzkoušet něco, co sem ještě nezkoušela 😀 , přestává mě bavit utrácet peníze za nový telefon co rok a půl, dva... Ta pro a proti si pořád přemílám v hlavě, jednou mi vyjde líp iphoní, jindy zas androidí telefon..

.