Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Žlutý display iPhone 7 #5811

    Díky za video, je jasné, že bílá bude asi opravdu na 6s a 7 odlišná, proto mě velmi zmátl článek z tohoto portálu viz odkaz níže, který to podává jako chybovost některých kusů iphone 7, ale ve finále můžeme tedy konstatovat, že se jedná pouzeoo upravu barev v nové řade iphonu 7 oproti iphonu 6s, pokud to dobře chápu.

    https://www.letemsvetemapplem.eu/2016/09/29/iphone-7-zluty-displej/

    Odpověď: Žlutý display iPhone 7 #5809

    Ne rozhodně nepíšu co chci, jen jsem nevěděl zda nedošlo k chybě, pač parvní příspěvěk jsem psal před 4dny a byl schválen až včera.
    Každopádně nikdo zde neřeší mikrorozdíly. Jsou jen dvě možnosti, které jsem chtěl od uživatelů, kteří to již řešili slyšet a to: 1) všechny iphony 7 mají oproti iphonu 6s odlišné podání bílé (ip6s spíše bílá studená a ip7 bílá teplá=nažloutlá). Možnost 2) iphony 7 mají stejné podání bílé jako 6s jen náších pár kusů co tady řešíme má bílou nažloutlou a jedná se o chybu iphonu tudíž nutná reklamace a zda s tím má někdo zkušenost, že applu tuhle chybu akceptuje a dá nový kus. To je celé na co jsem se ptal. Je někdo takový? Jsem v zahraničí na dovolené, tudíž si nemohu sám tuhle věc zatím ověřit. Děkuji

    Odpověď: Žlutý display iPhone 7 #5807

    Dobrý den, je někdo kdo zkoušel porovnat svůj ,,iphone 7 se žlutým displejem" s jiným iphonem 7 nebo se zde pokažde objevilo jen srovnání iphone 7 vs 6s? Zajímalo by mě zda spíše opravdu apple u iphonu 7 neudělla změny v podání barev a opravdu se nejdná o chybu, ale jen změnu, která nás pouze překvapila. Je jasné, že lidi co si kupují iphone jen kvůli značce, aby byli in, tak si ničeho nevšimnou. Pokud by měly dva iphony 7 různé podání, potvrdí to nejspíš tedy chybu displeje. Děkuji za odpověď.

    Odpověď: Žlutý display iPhone 7 #5806

    Zdravim vsechny, taktez resim tento problem. Iphone 7 jsem koupil v istores pred tydnem. Prvne mi to neprislo tak viditelne, ale v porovnani s iphonem 6s sve pritelkyne je podani bile barvy odlisne (do zluta), zajimalo by me jestli ma nekdo zkusenost porovnani iphone 7/iphone 7 zda se kus od kusu muze lisit, nebo jsou iphony 7 stejne a lisi se jen od iphonu 6s tudiz by bylo pouze podani barev iphonu 7 jine, ale pritom vyrobcem by takto barvy byly vytvoreny zamerne?

    Je nekdo kdo iphone 7 reklamoval a dostal novy kus ze se k tomu apple postavil a uznal zavadu? Dekuji za odpoved

.