Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Budoucnost MacBooku Air #7912

    Ja si predovšetkým myslím, že keď si už niekto kupuje MacBook, tak sa buchne po vrecku a kúpy si ten Pro. Takže zdieľam rovnaký názor ako majdy. 🙂

    Odpověď: kdy koupit iphone SE #8012

    daja20 píše:
    četl jsem, že apple představí nové SE až na nový rok

    Beztak by som sa na to nejak nespoliehal. Predsa, veď aj teraz je ten telefón naozaj vlaková loď, ktorej by som určite aspoň ja nemal čo vytknúť. Čo by som si aj ja teraz kúpil 7, možno že by som ľutoval, že prečo som nepočkal na 7s, alebo na 8. Takže myslím si že to je len úplne na tebe, ako sa rozhodneš.

    Odpověď: iPhone 6s Plus v roku 2017 #8035

    Ja som si tiež nedávnko (2 týždne) kupoval 6S a nevidím v tom žiadny problém. Vždy budú novinky ktoré napredújú, a zaleží na tom, ako súrne nový telefón potrebuješ. Ja by som si asi kúpil 6S. Oproti 7, skoro nič iné. Iný Home Button, a možno že je rýchlejší, ale neozaj len o nerozpoznanie, ktoré ťa podľa mňa nijak nebude omedzovať. Ja by som do toho šiel. 🙂

    Odpověď: kdy koupit iphone SE #8010

    Nechcem sa ti starať do toho, že si si vybrala telefón a chceš ho, ale ja by som ti skôr odporučil buď 6 alebo 6S. Ten malý dispej neuveriteľne človeka omedzuje, jasné že ak patríš do kruhu ľudí ktorý majú radi radšej menšie telefóny tak určite je ten pravý. Ale ja si myslím, že to časom oľutuješ, a potom už bude neskoro, pretože neviem ako ty, ja si telefón každý deň nekupujem. Ešte by som o tom určite porozmýšľal. Mal som 5S, čiže to je skoro to isté, len že SE je výkonejší.

    Odpověď: Apple iPhone 7 – Německo (eBay) #7884

    Telefóny z číny (Aliexpres,Ebay a pod.) sú repasované. Čiže to nový kus nie je, jedná sa o jeho "opravenú" verziu. Čo znamená že v telefóne odišla nejaká súčiastka, a v telefóne je nahradená novou. Neodporúčal by som, keďže nový z iPhone napríklad z iStores stojí 589.00 €.
    iPhone 6S

    Jeden nemenovaný YouTuber (Video 8:34) si takýto iPhone kúpil, a nefungovalo touchID. Takže ja by som to určite neodporúčal.

    Odpověď: Koupě iPhonu #7915

    Je jasné že to je rovnaké, sú to originály ktoré sú objednávané z Apple a danné na predajňu. Jedine ak by si si objedal z aliexpresu, príde ti repasovaný.

    Odpověď: IP7 fľaky po obale #7926

    Skús alkohol, možno že by to tým zišlo.

    Odpověď: Žlutý display iPhone 7 #5810

    Zdravím.

    Po dlhšom stalkovaní tohto príspevku, som sa rozhodol že ti to napíšem. Pretože očividne si nikto neviem pozrieť nejaké 6S VS 7.

    Je to tam krásne vidieť, že ten telefón má iné farby.

    Odpověď: IPhone 6s – KO baterie #7914

    Nedávno som si iPhone 6S kúpil aj ja. Oproti 5S je to nesmierny úbytok percent batérie. Zase o takom spotrebovávaní hovoriť nemôžem, pretože telefón sa mi nevybíja až tak ako hovoríš ty. Skús si znížiť predovšetkým jas, ten žere asi najviac batériu. Ja keď mám menej percent, zapínam si aj režim slabej batérie. A pokiaľ nie, skús ísť do predajne kde si si ten telefón kúpil a povedať im, pretože pokiaľ viem tak na telefónoch býva dvojročná záruka, takže by ti mali dať nový kus, alebo výmena batérie, ktorá tiež nie je nejak veľmi namáhavá. Pokiaľ sa v tom nevyznáš, skús poprosiť niekoho kto vie ten telefón otvoriť, a v poriadku tú batériu vymeniť.

    Je pravda že telefón musím minimálne 2-krát ja cez deň nabiť, pretože väčšinou som z domu preč, čiže zakaždým keď prídem tak dám telefón na nabíjačku, kým sa nenabije na 100%. Skús tiež povypínať aplikácie na pozadí, ktoré ti môžu žrať baterku. Znížiť ten jas, ako som už napísal. Ak nezaberie ani to, skús to dať zreklamovať.

    Odpověď: Nový workplace #7931

    Zdravím

    1. Nie je pravda že klávesnica na MacBook je hlučná, závisí to hlavne od teba, akou silou píšeš.

    2. Ja by som si osobne žiadny monitor nekupoval, podľa mňa to nieje potreba. Na MacBooku máš 4K Retinu, myslím si že externý monitor by nebol najlepším riešením, pretože ak by si mal ten monitor, musel by si si kúpiť aj klávesnicu s myšou, pretože by bola hlúposť mať zapnuté dve obrazovky naraz, a písať na klávesnici od Macu. Jedine tak na pozeranie filmov, ale ja to robím tak že si zapojím HDMI do Macu, a napojím si to na televízor, a mám oveľa väčší obraz, a mám aj kvalitný obraz keď že mám ULTRA HD.

    3. Stojan? Načo, opäť iba vyhodené peniaze. Ja mám MacBook a využívam ho tak že si ho dám na kolená vopchám si do uší sluchdlá a počúvam, píšem. Čiže si myslím že je to nezmysel, iba vyhadzovať peniaze za zbytočnosti, ktoré ti len skoplikujú život.

    4. Klávesnica k Macu? Akože to je asi posledné nad čím by som rozmýšľaľ, možno ešte tá myš, mám Magic Mouse, ale pri tom ako si potrebujem niečo nájsť, nemám čas na to, aby som si ju zapínal a podobne. Proste máš tam ten trackpad, máš tam mnohé gestá, ktoré nemajú ani myši, snaží sa to naučiť, a potom už nebudeš potrebovať žiadnu myš. Ak si na ten myši tak potrpíš, tak si kúp nejakú z Tesca za pár chechtákov. Urobil som to aj ja, a jednu myš mám už asi 4 roky, a stále funguje. Ale zvykol som si na ten trackpad, pretože tam máš tie gestá.

    Radšej by som ušetrené peniaze investoval do toho Macu. Lepšie by bolo kebyže si tam dáš touchbar, ako za monitor, alebo klávesnicu a myš.

    S pozdravom Andri.

    Odpověď: Synchronizace fotek z výletů. #7903

    Cez Apple sa za to neplatí nič, iba to zdieľaš, a ona si tie fotky môže prezerať tiež, takže ja v tom žiadny problém nevidím.

    Odpověď: První Iphone – SE vs. 6S #7866

    Zdravím.

    Osobne si myslím že keby si kúpiš iPhone SE, oľutuješ to. Pretože som toho názoru, že ten telefón je proste maličký, 6S má 3D Touch, a je podľa mňa o dosť lepší než to SE. A vyzerá rovnako ako 5S. Takže radšej za mňa 6S. 🙂

.