Zavřít reklamu
  • Výběr – MacBook #4968

Madex píše:
    PS: Jak u Tebe probíhá rozhodování?

Zatím porovnávám ceny po evropě (u našich sousedů, kde je cena lepší) a přemýšlím nad tím. XPS mi dá Widle (stejně budu muset virtualizovat) a 32G ram pro to bude lepších (ale i těch 16G je dobrých). Za menší cenu dostanu také 512G SSD, což je taky dobré a k dobru je i 8vláknový, 4jádrový procesor Core i7. Dedigovaná grafika je také k dobru na firemní grafiku 🙂
    Stačí i 2jádra, ale vadí mi ta cena. O Macu tak přemýšlím proto, že se mi macOS zaryl pod kůži [(ve virtuálkách tu mám Ubuntu, Debian, LinuxMint, W7, UbuntuServer, OS X Mavericks, CentOS, RedHat, W10) a mám 1500GB SSD], používám Sierru na MBP 2012. Celý kancl jsem vybavil MacyMini (5), takže se mi těžko vzdává MB 😆

DellXPS mi otevře dveře lepší virtualizaci a dalším možnostem, které masox nenabízí. Ale zase, zvyk je železná košile. A upřímně... dát 73k za Mac nebo 55k za XPS??? Na ten mam už teď.

Výběr – MacBook #4969

Aj mňa láka niekedy prejsť naspäť k windowsu, kôli lepšej cene atď.. Ale už potom, čo som s ním zažil problémov, si to vždy NAŠŤASTIE rozmyslím.. To isté aj so samsungom, občas mi prijde taká vec do hlavy, že vymením iP6S+ za Samsung S7 Edge+, ale potom to našťastie vždy samo odijde.. 😀

Výběr – MacBook #4970

MatoKRAL: Co bys mi ty doporučil?

Výběr – MacBook #4971

Myslim, že 'nonTB' model v základní konfiguraci je v pohodě, ale pořád se přikláním k modelu r2015, páč má lepší konektivitu.
    A u mě to vypadá asi na DELL XPS 15 🙂 Ale počkám, jestli před vánoci cena nespadne, páč ještě přijde CES a mohli by představit leccos zajímavého.

Výběr – MacBook #4972

Ja by som odporučil nový MB s lištou samozrejme.. Alebo nový v zakladnej konfiguracií, starý MB by som moc nebral, hlavne nie tie 2015, veľa problémov s nim bolo aj tu na fore, ale aj s 2016 možno budu tiež, to je taky pad do niečoho čo ešte nikto nemá, nieje to otestovane na vela ludoch.. Skús pozrieť na bazari nejaký málo používaný (ludia sú blbí, ktorý si kupia mac, je na nich mac os a čakajú že tam bude win a potom ho predavaju že ho nevedia pouzivat po par dnoch..), to by bola moja rada, tak sa dá ušetriť naozaj dosť a pritom nemáš čo stratiť ak je macbook napr. 2 tyzdne starý s 5-20 cyklami baterky, s ročnou apple zarukou.. Ja som na MBP 15 2015 mid uśetril vďaka 2 tyzdnom a cca 5 cyklov baterie okolo 500€, dostal som normálne bloček, ktorý som dal do účtovníctva a mal som úplne novú 15" verziu za cenu najlacnejšej 13".. 🙂

Odpověď na: Výběr – MacBook

celý text

.