Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Pomoc s výběrem – nový MacBook Pro #6211

    miqik, ty si to zas nepochopil.. Apple dal len USB-C do nového MBP zámerne.. Lebo chce aby výrobcovia používali jeden konektor na všetko.. Tie redukcie možno potrebuješ teraz, ale za 3-4 roky budeš potrebovať redukcie zo starých na USB-C, pretože každý monitor bude podporovať USB-C, každý flash disk bude podporovať USB-C, atď.. Takže jednoznačne nebrať starý MB, myslím že USB-C je blízka budúcnosť, hlavne ak do toho apple takto vhupol a aj výrobcovia smartfónov, a notebookov s USB-C..

    Odpověď: Nejlepší program na střih videí #6263

    najdi si final cut, to je eden z dôvodov prečo ľudia prechádzajú na OS X, aj v televíziách používajú final cut pro 🙂

    Odpověď: Macbook Pro VS Macbook Air 2016 #6238

    Neviem preto furt ten človek vypisuje o Dell atď.. nikoho už Windows nebaví a linux oproti OSX je ešte menej použiteľný.. dodnes nieje pre linux vyrobený napr. ani celkom základ Photoshop.. Tu nejde o soft používaný na OS X, samozrejme že človek keď ma OSX tak si nájde náhrady za Windows aplikácie, kto normálny to nespraví? Virtualizácia len na naozaj softy ktoré sú nenahraditelné.. OSX celkovo je krajší a reálne využiteľnejší soft na prácu, Windows je pre deti, linux pre chudobných programátorov (a serveri samozrejme).. macbook je najkrajsi notebook na svete, materiáli sú super, nič nevŕzga a má rovnomerne spracované všetky strany.. od ostatných firiem som videl takýto notebook len od aceru, ktorý vyrobil kópiu macbook Air so svojim logom a s Windowsom, ZA ROVNAKÚ CENU AKO MBA!! Rovnaké parametre, rovnaká cena.. odporúčam MBP

    Odpověď: Výběr – MacBook #4972

    Ja by som odporučil nový MB s lištou samozrejme.. Alebo nový v zakladnej konfiguracií, starý MB by som moc nebral, hlavne nie tie 2015, veľa problémov s nim bolo aj tu na fore, ale aj s 2016 možno budu tiež, to je taky pad do niečoho čo ešte nikto nemá, nieje to otestovane na vela ludoch.. Skús pozrieť na bazari nejaký málo používaný (ludia sú blbí, ktorý si kupia mac, je na nich mac os a čakajú že tam bude win a potom ho predavaju že ho nevedia pouzivat po par dnoch..), to by bola moja rada, tak sa dá ušetriť naozaj dosť a pritom nemáš čo stratiť ak je macbook napr. 2 tyzdne starý s 5-20 cyklami baterky, s ročnou apple zarukou.. Ja som na MBP 15 2015 mid uśetril vďaka 2 tyzdnom a cca 5 cyklov baterie okolo 500€, dostal som normálne bloček, ktorý som dal do účtovníctva a mal som úplne novú 15" verziu za cenu najlacnejšej 13".. 🙂

    Odpověď: Pomoc s výběrem – nový MacBook Pro #6203

    😀 😀 😀 Toto je najvtipnejšie a najdlhšie fórum skoro o ničom 😀 Furt dokola to isté a stale odpoveď bokom 😀 Ja by som odporučil asi nový TB s lištou, najlepšie 13", teraz mám 15" 2015 a je to mega ťažký macbook, odpadáva my ruka keď ho beriem na ramene.. Tie váhy o pól libri lahsie je určite super vec, aj tenší je nie len ľahší. Za mňa určite nový MBP, radšej ako starý.. K tomu že je macbook drahší pri rovnakých komponentách, tak napr. DELL nevyrába operačný systém a má zmluvu s windowsom že ku každému notebooku nainštaluje v základe windows, čo pre nich je koniec koncov možno 10€/notebook, pričom apple svoj systém hodnotí na trochu viac ako win, preto to zdraženie a niet sa čomu čudovať, nemôžu ho predávať za 10€/mac, keď je na svete len <10% macov oproti windowsu..

    Odpověď: Výběr – MacBook #4969

    Aj mňa láka niekedy prejsť naspäť k windowsu, kôli lepšej cene atď.. Ale už potom, čo som s ním zažil problémov, si to vždy NAŠŤASTIE rozmyslím.. To isté aj so samsungom, občas mi prijde taká vec do hlavy, že vymením iP6S+ za Samsung S7 Edge+, ale potom to našťastie vždy samo odijde.. 😀

    Odpověď: Výdrž baterie #6154

    Apple ma aspoň niekde napísané, ako tie hodnoty namerali.. iné firmy povedia že vydrží 12 hodín, reálnych je 5 a nikto nikdy nevidel, ako to merali že vydržal 12hod..

    Odpověď: Apple Event – "hello again" – 27.10.2016 #6147

    prvy dojem z prezentacie, ze nič horšie som zatial nevidel.. Predstaviť 1 produkt a predstavovať ho 1:20hod katastrofa.. Keby aspoň ten iMac, Mac Pro..

    Odpověď: Apple Event – "hello again" – 27.10.2016 #6145

    Áno môžeš počkať, v prípade že by som vedel že nebudem potrebovať mac 4 mesiace, tiež by som čakal, lebo aj tak padnú ceny, aj budu nové funkcie.. Ale v podstate pre mňa nejaké nové blbostičky, ako panel s meniacimi možnosťami, alebo tenšia hrubka, USB-C, aťd. nemajú žiadny význam.. A nemám problém s peniazmi, že by som keď vyjde niečo riadne predal túto 2015 a kupil 2016. Ja som písal k tvojej situácií, nie mojej..

    Odpověď: Apple Event – "hello again" – 27.10.2016 #6141

    Mne sa zdá že mi sz fungujú, minimálne už je skrytá celá tá chybová hláska.
    Madex:
    Tešil som sa, ale čakal domoch tak 3/4 roka dozadu, pred 1/2 roka som si kúpil MBP 15" 2015 mid, lebo už sa mi nechcelo čakať a staršiemu 13" 2013 pomali odchádzali súčiastky, a končila mi záruka tak som ho tesne pred zárukou dal trochu poopravovať a predal a potreboval som hneď nový MB, keby počkám na konferenciu, tak by som bol len naštvaný že pól roka by som fungoval na frajerkinom MBA... a pre mňa osobne asi nové MB moc toho neprinesú, skor by som bol rád za nový imac, keďže už budem od budúceho roku v jednom dome bívať a nebudem sa stále ťahať preč, takže konečne iMac + MB alebo MBA 😉
    Čo som mal iMac 2009 s SSD, tak jeho starý CPU 2jadro bolo silnejšie ako z môjho MBP 13" s retina.. takže sa teším na 3 násobný výkon oproti 15" 2015 k iMacu 2016 🙂

    Odpověď: Apple Event – "hello again" – 27.10.2016 #6136

    Ten CPU z Air je naozaj slabota, na obyčajné úkony samozrejme stačí, ale myslím že ešte uniesť retinu s takým CPU by bolo riadne kafé, zväčšiť batériu, aby vydržal tak isto dlho.. to nieje len o jednej súčiastke..

    Odpověď: iPhone Ebay #6130

    Môže byť.. Kamarát predáva cez ebay + paypal alebo niekedy len prebieha platba cez paypal tenisky za 1000€+, a vždy si natáča celý postup ako tenisky odosiela, bločky, ID balíčka, pretože ten človek keď mu to prijde, môže otvoriť spor, že mu prišli fake tenisky za tú cenu a preplatia mu celú sumu.. Takže ak ti dôjde fake, vieš otvoriť spor a riešiť to.. Len treba čítať každý detail v popise, lebo ak bude tam napísané aj 10px fontom, že je telefón blokovaný na icloud, tak to proste paypal vezme že OK, bolo to tam napísané..

    Odpověď: iCloud vysvětlení #6069

    Presne ako píše elvisEK.. ak máš veľa fotiek iCloud je pre teba super, lebo si to vieš nastaviť tak, že dojdeš na wifi, všetky fotky si to samo prehodí na cloud a tebe nechá v telefóne len zmenšené verzie tých fotiek takže ti nezaberajú veľa miesta v telefóne a keď si chceš nejakú fotku pozrieť tak ti ju stiahne z cloudu (pozeráš si ju online teoreticky)

    Odpověď: Cudne spravanie handoff #6083

    To nemá nič s handoff.. to je navrhovanie aplikácií od siri, čo sa jej ukazuje.. ona vždy keď si sadla do auta a pripojila do rádia mobil tak si pustila hudbu, tak jej ju siri odporúča.. s handoff to nemá nič.. a handoff celkovo funguje blbo, nie len Vám, nie len mne.. mne funguje občas na macu a iPhone ne, občas opačne, občas vôbec.. podobne je na tom odomykanie macu s Apple watch.. a veľmi podobne aj posielanie súborov cez AirDrop iPhone/Mac, iPhone/iPhone.. tieto veci cez BT/wifi sú naozaj úplne pozadu funkčnosťou s je to jediná vec ktorá ma na všetkom serie.. sú v tom obrovské peniaze aj vo vývoji a Apple to takto nemal vydať a už vôbec nie to v takomto stave nechať..

.