Zavřít reklamu
  • Co koupit? 13 nebo 14? #51059

A vyplatí se teď kupovat, nebo v příštích týdnech půjde cena 13 Basic dolů?

Co koupit? 13 nebo 14? #51060

Určitě ceny asi trochu dolů půjdou, alespoň v minulých letech tomu tak bylo. Budou různé slevové akce před Vánoci, Black Friday atd. Ovšem nebude to asi tak masivní a výrazné, jako v minulých letech díky vysoké inflaci....

Co koupit? 13 nebo 14? #51061

Moc všem děkuji. Objednala jsem nakonec 13 mini. Vyhrála velikost a i cena.
    Hry nehraji takže mi jde jen o volání, smsky, soc. sítě, brouzdání na internetu a sem tam nějaké to focení z výletů, tak by to mohlo stačit.
    Nemáte někdo zkušenosti s přenosem dat ze starého iPhonu do nového iPhonu? Jak na to? Nechce se mi nastavovat telefon úplně od nuly a na iCloudu na zálohu nemám místo.
    Předem děkuji za rady!

Co koupit? 13 nebo 14? #51062

Ideální je z mého hlediska zazálohovat telefon pomocí i-Tunes do PC, poté nový telefon nastavit jako nový, sesynchronizovat s iCloudem a doinstalovat aplikace.
    Má to samozřejmě nevýhody, stráví se s tím pár hodin času, ale hlavně výhody - do telefonu se nenatahá "bordel" z minulého (a že tam nějaký je, o tom žádná...). Zejména pokud se již dlouho nenastavoval nějaký předchozí jako nový.
    Já to tak dělám každý rok, co kupuji nový.
    Kromě toho si člověk vše osahá, zjistí co kde má jak nastavené a projde si to.
    Jinak v druhém případě se prostě nový telefon dá obnovit ze zálohy z i-Tunes a je to.

Co koupit? 13 nebo 14? #51064

Janča píše:
    Moc všem děkuji. Objednala jsem nakonec 13 mini. Vyhrála velikost a i cena.

Hry nehraji takže mi jde jen o volání, smsky, soc. sítě, brouzdání na internetu a sem tam nějaké to focení z výletů, tak by to mohlo stačit.

Nemáte někdo zkušenosti s přenosem dat ze starého iPhonu do nového iPhonu? Jak na to? Nechce se mi nastavovat telefon úplně od nuly a na iCloudu na zálohu nemám místo.

Předem děkuji za rady!

Tak staci si zaplatit 25,-Kc za 50GB icloud, nebo uz ani tam neni misto?
    Pripadne 80,-Kc za 200GB a pak to zase omezit...

Odpověď na: Co koupit? 13 nebo 14?

celý text

.