-
Samozřejmě se dá nastavit co se má či nemá (případně jak) ukládat.
Záloha zařízení na iCloudu (pokud je tato funkce zapnutá) je vždy ta poslední (smazat se ale i tak dá).
Zálohu souboru na iCloud samozřejmě uložím (třeba ve Files), ale pozor - iCloud není klasické odkládací zařízení ale synchronizační, tedy pokud soubor (adresář) potom na nějakém zařízení smažu, smaže se i z iCloudu.Nevím jestli Ti to pomůže, ale osobně můžu říct že jediné co mě drží u iphonu je operační systém , jinak na tom už nic extra nevidím. Je to prostě odladěný a je radost to používat. Další věc je že používám víc produktů od Applu a prostě žeru ten ekosystém . Proto se iPhonu nevzdám . Nebejt tohohle tak si vystačím klidně i s Androidem za zlomek ceny iphonu.
Ta odladenost systému mě právě celkem láká..
Takže v icloudu se ukládají data aplikaci a když budu chtít tak i nějaké soubory ala fotky apod. Z popisu na stránkách Apple to vyznělo, že se tam automaticky ukládá komplet všechno. Což je dost divný stran velikosti úložiště telefonu a samotného iCloud (jakože jak by se dalo vecpat 128GB do 5 😀 ).
Děkuji za vysvětlení 🙂
Pořídil jsem si IPhone11pro. Poradí někdo jak přenest data z mého Huawei-B310-BB16 kde je op. Android? Přes ios který jsem nainstaloval do tel. Sandroidem to píše nelze komunikovat nebo spojení přerušeno. Byl jsem i na prodejně taky bez úspěchu. Prosím umí někdo poradit? Předem děkuji za.