Zavřít reklamu
  • Přechod z Androidu na iOS, výběr vhodné varianty #11180

Výběr padne stoprocentně na 128GB, jestli se tedy rozhodnu přejít. No jestli ještě dva roky podpora, říkám u vlajkových lodí se u androidu dočká člověk následující verze systému, možná dvakrát, pak podpora co se aktualizací týče, skončí.
    Opravdu moc děkuji. Mám nad čím přemýšlet. Když mě ještě něco napadne, tak se určitě ještě zeptám 🙂

Přechod z Androidu na iOS, výběr vhodné varianty #11181

Přechod z Androidu na iPhone bylo moje nejlepší rozhodnutí, co se týká produktivity v kapesní elektronice. A to jsem přecházel z Samsung Galaxy Note 3 na iPhone 6+ a od té doby kupuji nejnovější iPhone každý rok, opravdu skvělá zařízení! Co se týká Jacka, tak je to určitě přežitek, stačí všechna sluchátka vyměnit za bezdrátová, což je sice nějaká investice, ale Beats Studio 2 Wireless, které mám už pár let, fungují famózně, stejně tak Airpods, které sice průběžně ztrácím a kupuji nové, ale to je daň za to, jak jsou ta sluchátka super. 🙂

Takže za mě (samozřejmě nevidím do Vaší fin. situace) bych koupil klidně iP6S(+) a zkusil, když sedne... tak klidně hned po novém roce vyměnit (ztráta hodnoty bude minimální (max 3000,-) a pak koupil iPhone XS/XR. 😉

Přechod z Androidu na iOS, výběr vhodné varianty #11182

Přešel jsem od Sony xperie, která se mi rozpadla v ruce, telefony s androidem jsem měnil co půl roku, kvůli kvalitě zpracování nebo systému. Kamarád mi řekl ať Apple alespoň zkusím. Koupil jsem tedy SE a nemůžu si moc stěžovat( až na pár drobností, jako je třeba klávesnice která se například neustále snaží opravit slovo koupil na kopí). Jinak jsem vlastně spokojený, po půl roce jsem koupil Apple Watch a letos plánuju ještě XR a airpods, možná i iPad. Hudba se přetahuje těžko a kvůli iTunes jsem chtěl vyhodit iPhone, potom jsem začal platit Apple Music a vše je ok. Jinak z mého pohledu se přechod k Apple vyplatí pokud se nechceš v telefonu každý týden rýpat a čistit ho a snažit se ho tím nějak udržet funkční kup si iPhone. Jinak zálohuju každý týden do počítače, zabráno mám cca 80gb úložiště takže za mě rozhodně 128gb. Taky jsem se bál přechodu na malý display, a taky jsem se vyděsil když mě přišla taková mrňavá krabička, po týdnu jsem si zvykl. Výdrž baterky bych hodnotil jako dobrou, s iOS 9 a 10 jsem kolem 22:30 dal telefon na nabíječku s 50% na iOS 11 s mínus50% a teď s iOS 12 s cca 30%. Asi jakýmkoli z těch modelu neudělá člověk chybu , osobně bych volil 6s kvůli 3dtouch.

Přechod z Androidu na iOS, výběr vhodné varianty #11183

Děkuji všem 🙂
    Láká mne vyzkoušet tu 6s.. Uvidím jak na tom budou finance po vánocích a nejspíš ho minimálně zkusím...

Přechod z Androidu na iOS, výběr vhodné varianty #11184

Tak ještě dotaz. Jak je to s tím iCloudem?
    V základu, jsem se dočetla, je 5GB. Ukládají se do toho tedy (automaticky??) data aplikaci, WiFi, hesla, kontakty, třeba i SMS? a případně vlastní zálohy? Nebo všechno co v telefonu je, nebo se dá nastavit, co se tam má a co nemá ukládat?
    Dá se v tom pak nějak probrat a třeba vymazat konkrétní zálohy (nebo jak to funguje?)..? Je to přístupný filesystém?
    Že si mohu udělat zálohu fotek nebo jiných souboru, které si vyberu třeba na google drive vím, že je možné. Ale zajímá mě, jak je to s iCloudem, když má i placené verze s navýšením kapacity úložiště ..

Android má možnost automaticky zálohovat třeba fotky, hodně appek se zálohuje samo do vlastních úložišť (typicky hry, kdy po přechodu na nové zařízení, neztratím progress). Cloudova úložiště jsem doposud využívala spíš minimálně (díky přenositelnosti karty z telefonu).

Děkuji 🙂

Odpověď na: Přechod z Androidu na iOS, výběr vhodné varianty

celý text

.