Zavřít reklamu
  • Automatické zastavení chůze #46814

    Zdravím, mám dotaz ohledně automatického zastavení chůze na apple watch. Dá se to nějak nastavit? Jde mi o to, že když si zapnu chůzi a chci se zastavit, abych si něco prohlédla, musím dát pozastavit a posléze zase pokračovat, což je velice otravné 😁😃 Ví někdo, jak to nastavit automaticky a nebo zda se to vůbec dá nastavit? Předem moc děkuji! 😁

    Automatické zastavení chůze #46916

    Zdravím,

    v aplikaci Watch na vašem iPhonu sjeďte dolů a najděte aplikaci cvičení. V ní najdete možnost "Pozastavení běhu". Nejsem si jistý, jestli tato funkce funguje pouze na běžecké aktivity v aplikaci Cvičení na Apple Watch anebo to funguje i na chůzi, takže bych odzkoušel toto.

    Případně by mohla zafunguovat Siri, pokud byste ji vyvolala a řekla jí, ať pozastaví cvičení. Nicméně, toto taktéž nemám odzkoušeno.

    Pozn.: Pokud jdete kolem výlohy a pozastavíte se, abyste si tam něco prohlédla, nějaké pozastavování bych vůbec neřešil. Apple Watch měří spálené kalorie mimo jiné na základě srdečního tepu. Když se zastavíte, srdeční tep se vám uklidní a spálené kalorie (které mimochodem pálíte i během stání nebo sezení), nebudou nabývat tak rychle.

Odpověď na: Automatické zastavení chůze

celý text

.