Zavřít reklamu
  • Spravovanie uloziska na Macu #6918

Niesom odborník na Time Capsule, takže ak tak, nech sa vyjadrí niekto kto vidí do hĺbky, ale podľa toho čo viem, tak Time Capsule robí zálohy automaticky, počas každého dňa. Pri prvom spusteni zálohuje komplet celý počítač a tak to trvá dlho, v tvojom prípade 1T (pokiaľ má disk plný), následne ďalšie zálohy sú len úpravy prvej (kľúčovej) zálohy, tak ako ty na Macu presunieš video z priečinku A do priečinku B atď. Nenahráva sa celá záloha systému len vykonané zmeny a teda funguje to na nejaký spôsob "system reportu", ktorý má možno len pár kilobajtov, vďaka tomu sa vieš cez Time Capsule vracať až ďaleko do minulosti, a obnoviť prípadne nechtiac zmazaný súbor A z pred týždňa a pol alebo kľudne z pred niekoľkých mesiacov, Time Capsule má zálohu z tvojho včerajška s už vymazaným súborom A, no taktiež z pred týždňa a pol alebo z pred pár mesiacov, kde daný, zmazaný súbor A mohol byť ešte povedzme neupravený. Samozrejme v prípade médií ako 50 GB videí, sa tie nové videá uložia spolu s reportom systému. Time Capsule zálohuje prakticky všetko, (napríklad aj nastavenia systému, nie len samotné súbory) som si istý, že si zapamätá ešte aj to, kde si mal v daný deň "položený" kurzor v čase zálohy :D

Spravovanie uloziska na Macu #6919

Teraz mi napriklad zalohuje 132GB aj ked nechapem preco kedze som nic nove neprenasal do Macu :D

Spravovanie uloziska na Macu #6920

Nemusel si prenášať, stačí že si modifikoval niekoľko videí napríklad, alebo si proste z času na čas potrebuje nejaké dáta aktualizovať, ako som písal, niesom odborník :D

Odpověď na: Spravovanie uloziska na Macu

celý text

.