Zavřít reklamu
  • URGENTNE – Strata dát #53124

    Zdravím.
    Na zálohy na svojom macu využívam OneDrive už niekoľko rokov. Od dneska rána sa mi však nedajú otvoriť JPG súbory - približne 60% zo všetkých (boli v rôznych zložkách, rôzne roky...). Skúšal som ich exportovať na iné zariadenia, no nedajú sa otvoriť ani na nich. Pred mesiacom boli všetky tieto dokumenty vporiadku. Jedná sa približne o 2000 rodinných fotografií a ďalšie stovky pracovných dokumentov. Nedávno (pracovné dôvody) som si na notebook musel nainštalovať eset security pro (alebo ako sa tento konkrétny balíček volá) - inak štandardná pracovná vyťaženosť. Vedel by mi niekto pomôcť?

    URGENTNE – Strata dát #53126

    Zkus otevřít soubory na jiném počítači. APPLE má problém v souvislosti s aktualizací na 13.3, kdy nejdou některé soubory zejména s diakritikou v názvu otevřít.
    Zkusil jsi je otevřít přímo z náhledu?

    URGENTNE – Strata dát #53127

    Z náhladu nešli otvoriť. Ďalej som skúsil poslať súbory na iný notebook (windows aj mac) - tiež nič. Ale podarilo sa mi k nim dostať tak, že som na inom macbooku otvoril stránku one drive (nešiel som normálne cez finder). Zaujímavé je, že na pôvodnom počítači to nešlo otvoriť ani cez stránku... Tak či tak, dostal som sa k tomu, takže som rád :). Inak, 13.3 to asi nebude - oba macbooky sú na 13.1. Ďakujem za pomoc

    URGENTNE – Strata dát #53129

    No tak hlavně že se zadařilo. Včera vyšel MacOS 13.4 a tam opravili tu chybu, co jsem měl já.

Odpověď na: URGENTNE – Strata dát

celý text

.