Mohl by prosím někdo potvrdit, jestli bez problému fungují Office 2011? Díky
-
ElvisEK píše:
to odemykani pomoci AW se me libi, pouzival jsem MacID, ktery si ted muzu strcit do kose 🙂
Siri zase pro nasince nepouzitelna, coz me mrzi asi nejvic, uz to bude skoto 10 let a nejsou schopni implementovat cesky jazyk 🙁majdy píše:
nestíha na viacerých MacBookoch ale ide to fakt pomaly...muzes stahnout na jednom macu a pak uz jen vzit ten adresar s instalaci (Aplikace - Instalace macOS Sierra) a nakopirovat jej na ostatni
No já nevím, Siri používám už rok prakticky každý den, hlavně v autě, tam se bez toho neobejdu. A od doby co mám iPhone 6S, který nemusí být připojený k napájení, tak Siri používám pro mraky věcí – např. nastavení budíku, hlášení počasí, nastavení minutky, otevírání aplikací, přehled o nových mailech apod.
Zdarte, po instalaci nového systému, taktéž aktualizaci na Safari 10 mi nejdou spustit online filmy ani seriály, které ještě přes aktualizací bez problémově šlapaly. Můžete mi někdo poradit kde je chyba? Jsem se dočetl, že safari 10 dává přednost HTML5, že v předvolbách mám změnit spouštění na Flash. Opět zkoušel bez výsledku.
Děkuji předem.Aktualizováno už v úterý večer, instalace bez problémů .... jen mě už asi opravdu nemine SSD disk :ugeek:
Keď chcete od Siri zistiť aké je počasie vyhodí Vám aj ikony? MBP 15" a nemám ich tam, skúšal som reštart, rovnaký problém na MBA, ako je to u Vás? Vypadá to na grafický glitch.