dostupná na mac storu : https://itunes.apple.com/cz/app/macos-sierra/id1127487414?mt=12&l=cs-cz jinak build je 16A323, tedy je stejny jako byla GM2. jak se vam libi, zkusenosti s instalaci? vsechno probehlo v poradku?
-
Ted nainstalovano, vse bez problemu. Odemykani pres hodinky nastaveno a funguje super. Prijde mi ze je vse sviznejsi.
Ja stále sťahujem a ukazuje mi to ešte hodinu, neviem či sú servery ešte také preťažené alebo to môj shit router v byte nestíha na viacerých MacBookoch ale ide to fakt pomaly...
to odemykani pomoci AW se me libi, pouzival jsem MacID, ktery si ted muzu strcit do kose 🙂
Siri zase pro nasince nepouzitelna, coz me mrzi asi nejvic, uz to bude skoto 10 let a nejsou schopni implementovat cesky jazyk 🙁majdy píše:
nestíha na viacerých MacBookoch ale ide to fakt pomaly...muzes stahnout na jednom macu a pak uz jen vzit ten adresar s instalaci (Aplikace - Instalace macOS Sierra) a nakopirovat jej na ostatni
Za mě instalace bez problému, frčí to krásně, odemykání přes AW je pecka a Siri stejně nepoužívám ani na iPhonu - bylo by mi divný mluvit na telefon, to si radši párkrát kliknu 😀
Takže za mě super a těším se na další updaty!