Zavřít reklamu
  • Pomalý AirDrop #44554

    Zdravím,

    již nějakou dobu se potýkám s velmi pomalým odesílám souborů nebo i fotek z iPhonu 8 na MacBook Pro 13" kupovaný v červnu 2020.

    Když se pokusím něco odeslat (momentálně nejčastěji úkoly do školy ve formátu .pdf), kliknu na ikonku Macu v AirDropu a dlouho tam svítí "čekání" a poté se to přepne na "odesílání", což nějakou dobu trvá. To ještě není vše, protože poté se mi na cca 40 - 60 sekund zasekne celý Finder na Macu, než se mi otevře a uvidím odesílaný soubor ve složce stahování. Po instalaci BigSur se to Finder zatím nezasekl, nicméně odesílání z iPhonu je stále velmi pomalé.

    Z opačné strany, tedy odeslání souborů z Macu na iPhone proběhne bez problémů do několika sekund, to stejné při odesílání souborů z iPhonu na MacBook kamaráda.

    Někdo, prosím, nějaký tip nebo radu, jak tento problém vyřešit?
    Díky.

    Pomalý AirDrop #47879

    Mam podobny problem. Nejake rady? Je to hardware chyba, nebo software. Prijde mi, ze celkove blbne bluetooth.

    Pomalý AirDrop #50599

    Rovnaky problem a pekne ma to štve, najlepšie bude navštívit author. predajnu alebo zavolat asi na support ale nemam na to cas.

    Pomalý AirDrop #50674

    jen zaklad je mit vse zapnuto (wifi, bluetooth) a obecne se radi resetovat sítové nastavení (Settings>General>Reset>Reset Network Settings)

Odpověď na: Pomalý AirDrop

celý text

.