to pravě na Mac nejde,stále jde vybrat jen fotka
-
Niesom si istý či rozumiem, nechcete to robiť na Macu, alebo to na Macu nefunguje?
Každopádne som už napísal aké sú možnosti.
Mám Mac a na něm mi to nejde.
Otevřu fotky na iCloud.com a nejde mi vybrat všechny fotky najednou ke stažení,jde to jen po jedné.
Dřív to šlo kombinací kláves,myslím Shift a levé tlačítko myši.
Zná někdo způsob,jak vybrat všechny fotky najednou?Okej, potrebuješ označiť všetky fotky naraz a stiahnúť ich, naskytli sa mi však otázky, prečo? Prečo? A ešte raz prečo, to robiť takto komplikovane? Na Macu je predsa appka Photos, ktorá slúži na to aby automaticky synchronizovala a sťahovala všetky fotky z iCloudu priamo do Macu, tak načo znova robiť manuálne to, čo robí Mac utomaticky?
No to je snadná odpověď.Je to jiný iCloud účet než mám v .Macu a mám 30 dni na to,abych to stáhl,než se knihovna smaže.Jasne,mužů v počítači změnit ID účet a načíst to do knihovny fotek,stáhnout a následně se přepnout zpět.
Ale vrtá mi hlavou,proč Apple nabízí stáhnutí fotek jen po jedné fotce.A přitom vím určitě,ze jdou stáhnou všechny najednou,protože jsem to kdysi dělal.Ale ten nikde nemůžu najít tu fintu,jak to udělat teď.