Stále se zasekává. Několikrát denně. Vždy na pár minut.
Pozn.: Safari určitě vliv má, protože jediná věc co se seká je Safari. Všechna ostatní okna vždy běží normálně a lze se na ně přepnout.
Stále se zasekává. Několikrát denně. Vždy na pár minut.
Pozn.: Safari určitě vliv má, protože jediná věc co se seká je Safari. Všechna ostatní okna vždy běží normálně a lze se na ně přepnout.
Zdravím. Byl už s tím někdo v servisu? Zajímá jaký je verdikt tohoto problému. Mám stejný problém. Děkuji
Ak sa jedná o tento druh zamrznutia, treba skúsiť návod, ktorý som postol vyššie, je to jednoduché a servis sa k tomu postaví viac menej nijak, prípadne vymení za novž model, ktorý môže mať rovnaký problém…riešenie postnuté vyššie je naozaj jednoduché a musí pomôcť, je to už overené.
Ak sa jedná o zaseknutie Safari a ostatné okná idú, tak toto nieje tento problém ale iný problém a s týmto nemá nič spoločné, skúsil by som sa pozrieť na rozšírenia v Safari a vymazal potencionálne tie, ktroré b yto mohli spôsobovať,, možno si nechtiac stiahol adware, ktorý Safari škodí, treba skúsiť opraviť práva na disku, resetnúť pram alebo resetnúť safari ak nepomôže.
Na problém, ktorý je predmetom tejto témy Safari nemá vplyv.
Provedl jsem vsechny mozne veci. Odinstaloval jsem flash. Vypnul webgl v safari. Odinstaloval chrome. Vyvistil caches soubory. Vrap/pram. Zhodil jsem system z 10.11.15 na 10.11.11 a pri cerstvem nabehnuti systemu zakys.
Cili prosim... byl s ti nekdo v servisu? Mate nekdo nejake nejake vyjadreni ci zkusenost ze servisu? Diky moc.
Tak mám nejaké vypozorovane novinky. Schválně si to zkuste taky. Zjistil jsem, že se můj macbook se zasekává kdyz na nej pritalcim. Zkuste na nej priptacit shora vedle trackapadu a zaroven klikat na trackapad. Kdyz pritalcite prestane trackpad fungovat. Problem nastane treba kdyz mam macbook na nerovne plose napr na sedim a sedacce a mam ho na nohach - prestane fungovat. Muze zkusit pritlacit i zespoda na zadni kryt. Zkuste to a dejte vedet zda mate stejne reakce.