Nejde mi napsat SZ, takže to napíšu zde...
Ten troll škodí i jinde?! Kdo z vás je tu i na macforu??
Nejde mi napsat SZ, takže to napíšu zde...
Ten troll škodí i jinde?! Kdo z vás je tu i na macforu??
OK. Ještě se zeptám. Který bys mi doporučil více MB Pro 2015 nebo MB 2016 non-TB?
Jsem i na macforum, ale pod jiným nickem. Možná i vím, jakého Trolla máš na mysli.
Pokud není problém konektivita, tak ber novější model. Pokud tě štve jen USB-C, tak rozhodně model 2015.
Pokud máme na mysli toho samého trolla, tak pleví očividně i jiná fóra a pod mnoha nicky. Začal jako ''tom95'' a teď si říká ''Winterforce''. Na živě.cz skoro dostal ban... Tak on pleví i macforum? Vypadá to, že na macforu nebyl přijat, protože o něm píše srač_y.
Já mu tedy přeji, aby už někde ten ban dostal. Mám i docela dost důkazů, že je to troll.
Poznávací znamení: Neustále mění zařízení na kterých pracuje, nerozumí hardwaru, neumí anglicky, urputně prosazuje své názory, nerozumí chipsetům základních desek.
Znám ho. Na macforum štve dá se říct každého.
Jinak že by mě USB - C štvalo to říct nemůžu, že by mě potěšily to taky ne. Prostě koupím dock/redukci za 1K a mám to vyřešeno, ne? Spíš mě štve absence MagSafu.
Na druhou stranu 2016 má novou barvu, lepší display, reproduktory, klávesnici. Navíc je menší a lehčí. Ohledně výkonu měl by o něco málo silnější oproti MB Pro 2015. Tady ale můžeme polemizovat, zejména u TurboBoostu.
Tak co, který?
Tak asi ten MBP 2016. USB-C mě také moc netěší, ale! Můžu napájet z jaké strany chci a to se vyplatí!