Zavřít reklamu
  • Macbook Air vs. Macbook Pro a Photoshop #5470

Peten píše:
    Co je špatného na Office 2016 for Mac?

Na Office 2016 for Mac nieje špatné nič, je len hlúpe kupvoať MacBook aby sa na ňom používal Office od MS, keď na trhu je milión počítačov s Windows, pre ktoré je Office "primárne stavaný"...

Macbook Air vs. Macbook Pro a Photoshop #5471

No ja ti nevím, já si Mac třeba koupil protože:

1. Už mě dlouhodobě s*rou Windows,
    2. Chci mít pořádný stroj na grafickou a hudební tvorbu... prakticky na vše co mě napadne,
    3. Příčí se mi ty všelijaké slátaniny, na kterých Windows běží (hnusnej vzhled, trackpad na h*vno, těžký jako prase),

a hlavně:

1. Chci mít vše pěkně synchronizované.

Přesto i tak hrubá půlka mých programů jsou v podstatě na Windowsech.

Macbook Air vs. Macbook Pro a Photoshop #5472

Peten píše:

2. Chci mít pořádný stroj na grafickou a hudební tvorbu... prakticky na vše co mě napadne,
    3. Příčí se mi ty všelijaké slátaniny, na kterých Windows běží (hnusnej vzhled, trackpad na h*vno, těžký jako prase),

a hlavně:

Díky za odpovědi, taky si chci koupit Mac z toho důvodu, že mě s*rou Windows, na tu grafiku se podle mě neskutečně hodí a hlavně mě vždy udivovala ta rychlost, plynulost a odladěnost Macu, hlavně proto bych do něj chtěl jít, na to jestli je to "cool" nebo ne, úplně kašlu. Takže nejlepší volba, zdá se, je 13" nebo 15" Macbook Pro s Retinou?

Macbook Air vs. Macbook Pro a Photoshop #5473

TomasPrasil píše:

Peten píše:

a hlavně:

Díky za odpovědi, taky si chci koupit Mac z toho důvodu, že mě s*rou Windows, na tu grafiku se podle mě neskutečně hodí a hlavně mě vždy udivovala ta rychlost, plynulost a odladěnost Macu, hlavně proto bych do něj chtěl jít, na to jestli je to "cool" nebo ne, úplně kašlu. Takže nejlepší volba, zdá se, je 13" nebo 15" Macbook Pro s Retinou?

To už musíš se rozhodnout sám, k čemu ten Mac hodláš používat. Já jsem byl zvyklý na 15,6" notebooky s Windows, a přechod na menší úhlopříčku na Macu bych asi neustál.

A taky který model si můžeš spíše finančně dovolit.

Macbook Air vs. Macbook Pro a Photoshop #5474

Peten píše:
    To už musíš se rozhodnout sám, k čemu ten Mac hodláš používat. Já jsem byl zvyklý na 15,6" notebooky s Windows, a přechod na menší úhlopříčku na Macu bych asi neustál.

A taky který model si můžeš spíše finančně dovolit.

Z různých for apod., co jsem si četl, tak podle jedné půlky lidí běží PS i Il na Airu úplně v pořádku a podle druhé půlky lidí mi na to Air s těmito parametry absolutně nestačí a měl bych si koupit Pro, který ovšem (26000,- vs. 40000,- (13") příp. 62000,- (15")) je trochu mimo mé finanční možnosti. Takže, co bys mi poradil ty?

Odpověď na: Macbook Air vs. Macbook Pro a Photoshop

celý text

.