Zavřít reklamu
  • Macbook PRO se zasekava #42721

    Ahoj, vlastnim Macbook PRO a pracuji v programu SketchUP. Nez jsem zacal delat s objekty stazenymi z netu (max 3MB objekt), program pracoval paradne plynule. Po stazeni nekolika objektu se vykon snizil, dochazelo k mirnemu sekani a pri delsi dobe pouzivani se zobrazi barevne nacitaci kolecko a jsem nucen vynutit ukonceni aplikace. Proto musim pri kazde sebemensi prkotine ukladat projekt, abych o nic neprisel. Je to dosti otravne mit strach ze zamrazeni. Celkova velikost projektu s kterym pracuji je 50MB. Vubec nevim co s tim, nemam otevrene zadne jine programy. Nemate nejake tipy, jak tomu predejit? Dekuji.

    Macbook PRO se zasekava #42737

    Je to 13" PRO s nějakého staršího ročníku nebo první ročníky s retinou? Procesor i5? Pokud ano, mohlo by to být tou integrovanou grafikou. I malé 3D objekty jsou v tomto ohledu velmi náročné. Sám jsem začal pracovat ve Fusion360 a mám potíže i na iMacu s objekty co mají pár MB. Grafika je ten hlavní důvod, proč Apple nikdo nedoporučí jako herní počítač.

    Macbook PRO se zasekava #42752

    Ano, mam starsi MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015). Procesor 2,7 GHz Dvoujádrový Intel Core i5. Ja jsem si Mac poridil kvuli praci s videi, fotkami a nyni i s modelovanim. Na hrani ho nemam.

Odpověď na: Macbook PRO se zasekava

celý text

.