Zavřít reklamu
  • Restartování telefonu,baterka. #54441

    Dobrý den,chtěl bych se zeptat .

    Mám iphon 11 ze swapie,asi rok ho používám bez problémů. Nedávno jse mi telefon přehřál na slunci ikdyž tam nebyl nijak dlouho . Od té doby mi blbne baterka způsobem,že třeba ukáže z 70% 1% a pak naskočí zpět na 70 a tak. Většinou se to dějě po samovolném restartování telefonu. Telefon se restartuje často když ho chvíli používám a pak normálně zas šlape třeba 5 minut a zas , po delší době nepoužívání vydrží do prvního restartu déle. Třeba jsem volal 20 minut a v pohodě,díval jsem se 30 minut na seriál a ok. Ještě mám prasklý display ,ale né nějak moc.

    Myslíte že jsem si tím slunkem odpálil baterku nebo se tam pokazil třeba jen nějaký tepelný snímač nebo co já vím ? Já tomu moc nerozumím,ale chtěl bych se zeptat než vyhodím případně peníze za výmněnu nové baterky. Aby to nebylo zbytečné ,protože i přes to všechno se mi kapacita zdá OK ,časteji ho nenabíjím od té doby .

    Jestli někdo odpovíte tak děkuji , zdravím Petr .

    Restartování telefonu,baterka. #54447

    Zdravím,
    bohužel domněnky o tom že to může být ono nebo tamto, se tím nic nedozvíte..
    Do vašeho telefonu nikdo nevidí.. a je těžké posoudit co se stalo uvnitř, nebo jestli jsou další souvislosti..
    Najděte dobrý servis, je jich spousta, bohužel nemohu radit konkrétně.
    Udělají vám diagnostiku, ve většině případech zdarma, pokud si u nich nadále objednáte opravu. Pokud ne, mají ceník. Ale aspoň zjistíte co je vadné.. A jste-li zručný, můžete si opravit Iphone třeba sám, pokud si myslíte že to bude levnější..
    Myslím že je to lepší, než hned vyměnit baterii a čekat jestli to bude lepší nebo ne.
    Dejte vědět, jak pochodíte, rádi se dozvíme co je špatné..

    Restartování telefonu,baterka. #54450

    Dobry den , děkuji . Zkusím tu diagnostiku a dam vědět .

    Restartování telefonu,baterka. #54477

    Tak zatím jsem s tím nikde nebyl ,restartuje se to méně často než před tím. Zdá se mi že když je chladno a chladný i mobil tak ok ,ale když se začnš zahřívat tak to začnš házet ty restarty . Uvidím co vlétě .

Odpověď na: Restartování telefonu,baterka.

celý text

.