Zavřít reklamu
  • Apple Pay pro dítě #51835

Dobry den, potrebuji to same - jak se prosim objednava ta telefonicka podpora Apple? Diky

Apple Pay pro dítě #51837

Podpora Apple byla opravdu skvělá...., takže prošlapaný postup....

• objednání tel.hovoru z technické podpory Apple https://getsupport.apple.com/?caller=ikb, prolink do vlastního správcovského Appple ID, problém je "Nastavení Apple pay", vybrání vhodného termínu a čekáte na to až nastane termín(mně volali přesně druhý den ráno dle mnou zvoleného času..)
    • doporučuji mit připravený vlastní(správcovský) funkční přístup do appleid , a mít připravené funkční appleid dětí
    • dále k hovoru mít připravený dětský iphone(na potvrzení k vůli přístupu)
    • ideálně i kreditku kterou máte registrovanou pro apple Vy k vůli ověření cvs kódu(možno i dodatečně....)...
    • vše byla otázka 10minut, měl jsem vše funkční a nemusel jsem dohledávat žádná hesla, jinak by se to hodně komplikovalo, řešil jsem dvě děti...

Držím palce....m.

Apple Pay pro dítě #51845

Dobré ráno,
    tak jsme dnes zkusili popsaný postup a podpora nás poslala do háje :-(.

.... bla bla bla, to jsou naše podmínky ...bla bla bla ... my tu nejsme od toho, abychom někomu dělali radost .... bla bla bla .... jestli chcete lhát o věku svých dětí, tak jim založte nový účet

Musím říct, že tak nepříjmeného pána na podpoře jsem už dlouho nezažila :-(.
    Držím palce, ať padnete na někoho vstřícnějšího.
    L.

Apple Pay pro dítě #51863

Dokud dítě nedosáhne věku 16 let s Apple Pay v ČR nepočítejte.
    České banky nabízí dětské karty, ale Apple Pay vám nepůjde do 16ti let věku dítěte.
    Apple to má takto nastavené a nikdo vám není schopen říct, proč nemůžete sám rozhodovat o tom, jestli vaše dítě může platit svou kartou přes Apple Pay.
    Takže dcera dál používá Iphone, ale platit musí kartou.
    Je to postavené na hlavu.
    Jestli jde o Apple podporu, tak na mě byli vždy milí, ale nikdy (3X) nic nevyřešili.

Apple Pay pro dítě #52613

Není úplně pravda, moje dcera má Apple Pay od 15ti let bez měnění věku apod. Takže hranice určitě nebude 16 let.

Odpověď na: Apple Pay pro dítě

celý text

.