Zavřít reklamu
  • Telefonní číslo hovoru / SMS #53737

    Dobrý den, po letech jsem přešel z Androidu a trochu bojuji s jednou věcí - jak zjistím, ze kterého čísla mi někdo volal nebo na které číslo jsem někomu volal já, případně na jaké číslo se odeslala SMS nebo z jakého čísla SMS přišla. Mám u kontaktů více telefonních čísel a občas se mi stane situace - napiš mi SMS na tohle číslo. Jenže já absolutně netuším, které z těch čísel to je a taky nepoznám, jestli se ta SMS na to číslo poslala nebo jestli se poslala jinam. Napadlo mě jen rozdělit kontakt na dva kontakty, ale to mi přijde trochu proti smyslu mít u jednoho kontaktu více čísel.

    Telefonní číslo hovoru / SMS #53751

    Dobrý den, mám úplně stejný problém. U některých lidí jsem to opravdu musel vyřešit více kontakty s jedním číslem. Pokud na něco přijdete, tak určitě dejte vědět. Díky

    Telefonní číslo hovoru / SMS #53753

    No pokud nejsem trubka, tak mám označený linky. Například "Služební, soukromý, práce, domů atd.). Pak se mi tam objeví v historii s popiskem, nebo kliknu vpravo na "I". a je to. U SMS nevím, ale já to neřeším. S většinou lidí si píšu na jednom čísle přes iMessage, to dá rozum.

Odpověď na: Telefonní číslo hovoru / SMS

celý text

.