To není pravda, že nejde zobrazit historie hovorů. V historii je uložených posledních 100 hovorů. V logu je posledních tisíc hovorů a je možné použít nějakou aplikaci třetí strany.
Chápu, že pro dělného managera, co je to pro něj otázka jednoho dne je to málo.
A rada hledat v historii výpisů není vůbec dementní.
Samozřejmě dementní je mít výpisy v papírové formě, pokud to potřebuji, což se mi za posledních deset let stalo už 2x, tak jsem si to snadno našel v pdf.
Představa o dokonalém telefonu co umí úplně vše na co si kdekdo vzpomene je prostě utopie. Doporučoval bych pak kontaktovat přímo APPLE, který není lhostejný k připomínkám lidí a pokud je jich opravdu hodně, funkci časem zapracuje do dalšího OS.
-
Mam ip15 a taky je histrorie hovoru omezena na 100, toto nepochopim.
Doporučuji vznést dotaz přímo na APPLE, čím více totiž bude mít zpětnou vazbu na uživateské stížnosti, tím lépe. Na iPhone 15 Pro Max to funguje do alelujá...
Ale jak už jsem psal, co je pro jednoho nezbytná funkce, pro druhého zbytečnost. Tisíc lidí - tisíc chutí.Řeším to samé, také nemohu uvěřit, že tu ta funkce neni. Bohužel iPhone zatím, pro mě jako podnikatele, velké zklamání. Mám 3 měsíce. A postupně z něj stavím přes aplikace zpět Android, protože, když asi nejsem influencer, tak je toto zařízení určitě několik let za mým starým Samsungem. Ale ctr c/v s prenosem do mackbooku je zas naprosoto fenomenální funcke, která mi u androidu bude chybět.