Zavřít reklamu
  • Historie volání #52912

    Dobrý den, konečně jsem si pořídila vysněný iPhone. Všechno super, ale z jedné věci jsem naprosto šokovaná - uměl by mi někdo poradit řešení? Jedná se mi o zobrazení historie volání s konkrétním telefonním číslem. Opravdu hodně jsem toto využívala. Dá se nějakým způsobem zobrazit historie volání s určitým číslem? Z Androidu jsem byla zvyklá, že když si zobrazím kontakt nebo telefonní číslo, tak se mi tam zobrazí všechna poslední volání - třeba 5 posledních volání (klidně třeba i 2 roky zpátky, pokud to byl náš poslední hovor). Dokonce se mi automaticky i hovory nahrávaly, ale o to mi zas tak nejde. U iPhone tohle vůbec není a zobrazuje se mi jen prosté pořadí čísel, tak jak volají a co hůř dokonce neexistuje ani žádné vyhledávání napříč historií - jen ruční s scrollování. A jestli jsem to dobře pochopila tak ke všemu je historie volání omezena snad jen na cca 100 hovorů? Nechce se mi tomu věřit! V jiných aplikacích se dá nastavit spousta různych blbostí a aplikace na volání je jak z 90. let? Prosím řekněte mi, že to není pravda 🥺

    Historie volání #52914

    Je ti tak, nejde

    Historie volání #52919

    Historii lze snadno dohledat ve výpisech od operátora. Já jsem to nikdy nepotřeboval, jedině jako kontrolu v případě problémů s vyúčtováním.
    Ale chápu, že uživatelé Androidu tyhle píčoviny často potřebují k životu.

    Historie volání #52921

    mike-biker díky za inteligentní odpověď. To že to nepotřebuješ ty, neznamená, že to nepotřebuje nikdo. Kdybych měla telefon jen na telefonování babičce, tak by mě to asi taky nechybělo, ale potřebuji telefon na práci a tam se mi to hodilo. A jestli máš pocit, že telefon s výkonem a pamětí pomalu na jaderné výpočty, kde polovinu věci řídí umělá inteligence a neumí vyhledávat v historii volání, je hodný roku 2023, tak máš hodně omezené myšlení.

    Historie volání #52922

    Tak pak jedině výpisy, tam lze dohledat vše. A určitě bude nějaká aplikace třetí strany, co toto umí. Ale vzhledem k tomu, že 99,9% uživatelů tuhle funkci nepotřebuje, tak holt v základu není.

    Historie volání #52923

    99,9% lidi ma iphone na machrovani a neresi ze neumi zakladni funkce

    Historie volání #52924

    Tak na tom něco je..! 👍😂

    Historie volání #52925

    Ještě se k tomu vrátím. Historie je omezena na 100 hovorů, což dovedu pochopit, že někomu kdo má desítky hovorů denně nemusí stačit.
    Upřímně řečeno, když jsem se nad tím zamyslel, tak mi to též nepřijde úplně logické, zejména když SMS či maily mohu mít i několik lit nazpět archivované.

    Ale k meritu věci:
    Buď se spokojit s výpisy od operátora, kde je každý hovor i deset let zpětně dohledatelný, nebo použít některou z aplikací třetí strany.

    Ovšem na obranu APPLE bych rád řekl, že zřejmě nebyly na toto tlaky, protože pro většinu lidí je 100 hovorů zpětně plně dostačujících.

    Historie volání #53167

    No nevím, jestli to je pí.....Za mě naprosto trapný a závažný nedostatek. Na služebním telefonu opravdu nezbytné. A pane chytrý mike-biker, i IPhone je jen a pouze telefon, nejste lepší člověk, když ho máte, tak si ty slušně řečeno hlou.... řeči o někom kdo měl Android nechte od cesty. Je to sice trapné, ale možná pro někoho kdo určuje lidi podle jejich mobilu, jako jste vy, je to asi normální.

    Historie volání #54294

    Ahoj, aktuálně řeším to samé. Jsem fakt šokovaná, že nejde historie hovorů zobrazit. Jako proč ? Apple mám pár měsíců a fakt to oproti Android taková hvězda není. Čekala jsem teda víc. Spoustu funkcí, které měl Android mi chybí. Abych nekřivdila, některé jsou vymazlené.
    A dementní rada, hledat historii hovorů ve výpisech 😀 To jsme v jakém století? 😀 To mě pobavilo velmi 😀

    Historie volání #54295

    To není pravda, že nejde zobrazit historie hovorů. V historii je uložených posledních 100 hovorů. V logu je posledních tisíc hovorů a je možné použít nějakou aplikaci třetí strany.
    Chápu, že pro dělného managera, co je to pro něj otázka jednoho dne je to málo.
    A rada hledat v historii výpisů není vůbec dementní.
    Samozřejmě dementní je mít výpisy v papírové formě, pokud to potřebuji, což se mi za posledních deset let stalo už 2x, tak jsem si to snadno našel v pdf.
    Představa o dokonalém telefonu co umí úplně vše na co si kdekdo vzpomene je prostě utopie. Doporučoval bych pak kontaktovat přímo APPLE, který není lhostejný k připomínkám lidí a pokud je jich opravdu hodně, funkci časem zapracuje do dalšího OS.

    Historie volání #54399

    Ip 15 pro max historie hovru nekonecna

    Historie volání #54420

    Mam ip15 a taky je histrorie hovoru omezena na 100, toto nepochopim.

    Historie volání #54421

    Doporučuji vznést dotaz přímo na APPLE, čím více totiž bude mít zpětnou vazbu na uživateské stížnosti, tím lépe. Na iPhone 15 Pro Max to funguje do alelujá...
    Ale jak už jsem psal, co je pro jednoho nezbytná funkce, pro druhého zbytečnost. Tisíc lidí - tisíc chutí.

    Historie volání #54455

    Řeším to samé, také nemohu uvěřit, že tu ta funkce neni. Bohužel iPhone zatím, pro mě jako podnikatele, velké zklamání. Mám 3 měsíce. A postupně z něj stavím přes aplikace zpět Android, protože, když asi nejsem influencer, tak je toto zařízení určitě několik let za mým starým Samsungem. Ale ctr c/v s prenosem do mackbooku je zas naprosoto fenomenální funcke, která mi u androidu bude chybět.

Odpověď na: Historie volání

celý text

.