Zavřít reklamu
  • zapomenutý PIN na iPhone 6s #48437

    Ahoj Jablíčkári,

    potřeboval bych poradit. mám iPhone 6s, ale zapomněl jsem PIN 🙁 do appleid i icloudu se na webu dostanu, ověřovací kód mi přijde smskou do telefonu. Mohl bych to asi smazat a obnovit přes iTunes, nicméně koukal jsem se na nastavení a patrně se mi nezálohují do cloudu iMessage, takže se bojím, že o ně po vymazání a obnovení ze zálohy přijdu. Já v těch iMessage mám důležité zprávy a nemohu o ně přijít :-(. Nevíte jak to pořešit, aby se mi buď imessage odzálohovaly, nebo abych o ně nepřišel při obnově zařízení?

    zkoušel jsem svoje apple id i přihlášení do jiného staršího iphonu, ale tam to chtělo při obnově zapomenutý pin z toho druhého telefonu 🙁 takže mě to sice přihlásilo, ale žádná data neobnovila, respektive jenom nějaké fotky.

    díky moc

    zapomenutý PIN na iPhone 6s #48439

    No řešení je několik.

    1) Vzpomenout si - což asi jako radu nebereš.
    2) Zavolat do APPLE Helpdesk - moc neporadí, (z vlastní zkušenosti), ale přesto bych to zkusil.
    3) Restore telefonu - přijdeš samozřejmě o výše uvedené SMS a pochopíš, proč jsou zálohy tak důležité a na co je taky iCloud!
    4) Možná existují ještě aplikace třetích stran, ale pochybuji, že umí odblokovat telefon, spíše ti jen vytáhnou prachy z kapsy a umí to, co většina jiných neplacených.
    5) Specializovanou firmu, co se na to soustředí, ale to už jednáme v řádech miliónů korun.

Odpověď na: zapomenutý PIN na iPhone 6s

celý text

.