Zavřít reklamu
  • Odblokování iCloudu #44644

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký je nejlepší a zároveň nejlevnější software na odblokování Icloud účtu. Jedná jse o iphone 8, telefon z druhé ruky a předchozí majitel si už apple id nepamatuje. Popřípadě je nějaky software i zdarma? A u placených variat je odblokování napořád nebo jenom do doby než se zařízení restaruje? Děkuji za odpovědi.

    Odblokování iCloudu #44645

    Marek píše:
    Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký je nejlepší a zároveň nejlevnější software na odblokování Icloud účtu. Jedná se o iphone 8, telefon z druhé ruky a předchozí majitel si už apple id nepamatuje. Popřípadě je nějaky software i zdarma? A u placených variat je odblokování napořád nebo jenom do doby než se zařízení restaruje? Děkuji za odpovědi.

    Odblokování iCloudu #44649

    Tak kamaráde, kromě toho že se tohle tady nedělá, tak důvěrně a čistě mezi námi prozradím, že nic takového NEEXISTUJE.
    Pokud je telefon zamčený heslem a nechce se přijít o obsah, pak je to celkem jednoduché řešení. Dělá to jedna izraelská firma za mírný poplatek ca 2.000.000 USD. Jinak na iCloud není řešení.
    Respektive jedno ano: Dotyčný musí mít originální fakturu - tedy doklad o koupi a pak lze poměrně zdlouhavě a komplikovaně přes APPLE Support telefon odblokovat.

    Odblokování iCloudu #44650

    ak je blokovany mas smolu

    Odblokování iCloudu #44651

    Předchozí majitel má sekundární email na obnovení, případně obnovovací otázky.
    Nejlepší bude mu jeho telefon vrátit a omluvit se a slíbit, že už to nikdy neuděláte.

    A pokud je opravdu "koupený" z druhé ruky a původní majitel nedohledatelný, pak nárokovat zpět peníze u prodejce.

    Telefon je totiž nepoužitelný a trvalý způsob jak iCloud uživatelsky odblokovat neexistuje. Softy, které se tváří, že to umí, se jen tak tváří - neumí. Ani zadarmo, ani placené.

    Jediná možnost je na Apple podpoře doložit faktury nebo doklady o koupi s IMEI telefonu a s Vámi jako kupujícím, osobní doklady a oni telefon odblokují.

    Odblokování iCloudu #44652

    jak pise Martin, proc myslis ze by ten zamek Apple delal, kdyby si to pak mohl kazdej hejhula odblokovat?? asi blbost, ne?

    Odblokování iCloudu #44655

    to vypada na levne koupeny telefon ten vecer 🙂

    Odblokování iCloudu #51358

    Karl píše:
    jak pise Martin, proc myslis ze by ten zamek Apple delal, kdyby si to pak mohl kazdej hejhula odblokovat?? asi blbost, ne?

    🙂

    Odblokování iCloudu #54031

    ahoj lidi asi pisu trochu pozdě ale odblokovat to jde je to jenom trochu složitější a iphone 8 umim i já

Odpověď na: Odblokování iCloudu

celý text

.