chcem sa spytat...neviete kde mozem mat problem,ze mi nechce pridat fotky priamo zalbumu...ked poslem na fb do inej skupiny?mam ios 9.3.3
-
Franzi, jak to myslíš? Že ti touch ID funguje neustále?
EDIT: ajo, ty myslíš to automatické odemčení pomocí senzoru. No u 6s je to asi super, ale představ si nás ostatní s šestkama a níž, u čehož musíme jak idioti dvakrát kliknout na home button.
Tiež ma to nenapadlo, že to nefunguje u 6-.. Tam chýba ten coprocesor.. Každopádne na 6S+ to je celkom fajn.. A zas tak moc sa o tie tlačítka nemusíte báť, nieje to také strašné, ani jeden z 10 iD sa mi nepokazilo a to ich používam pravidelnejšie ako iný ľudia ktorých poznám.. A iba 1 z asi 100 iphonov mal problem s home tlačítkom..
Podle mě je ios 10 povedený. Design zlepšili a je hezčí a lepší. Ze začátku po naistalování mi to podala tak 4x denně. A teď je to už v pohodě. Už to skoro nepadá. Pár krát z čas. Třeba 1 za týden. Ale někdy blbne facebook,messenger. Kliknu na něj a spadne. Musíte chvíli počkat, nebo restartovat telefon. Jinak zamykací obrazovka se mi líbí 😀 Je dobrý ten rychlý přehled. Počasí,kalendář.
Ios 10 betu mám na iphonu 6 16gbNazdar, stala sa mi taka vec...po update na betu 2 mi nejde volat cez facetime. Resp vzdy ked mam mac pri sebe tak telefonujem racej cez mac. Ked volam ja niekomu z Macu(resp z iphonu cez mac) tak vsetko ide v pohode. Ale ked niekto vola mne a dvihnem ho na macu tak hovor spadne. Neviete cim to moze byt? Neviem ci to patrí zrovna sem tak sa ospravedlnujem 🙂