Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Vodeodolnosť Apple watch ? #5197

    Mně šla hůře otáčet korunka. U Apple Watch Sport. Tak jsme hledal na internetu. A tam psali že 10-15s opláchnout vodu. Ale museli být vyplé. Tak jsem je celé opáchl a vše funguje 😀 Ale radši se s tím nekoupu ani nemyju.

    Odpověď: Apple watchOS 3 #5191

    Já myslim že až vyjde oficiální verze watchos 3 tak se ti na iphonu v aplikaci apple watch a v aktualizaci softwaru zobrazí watchos3. Já to měl zakhlems ipadem. Měl jsem ios 9 beta a když vyšla oficiální tak se mi tak zobrazilo ios 9. A mělo to třeba 1.3gb

    Odpověď: Apple pay v ČR? #5011

    Jo a nemohl by jste mi tohle prosím přeložit? Ty slova top upnout a tak? Moc to nechápu. Třeba to že si nemohu upnout učet z české karty pokud nemám boon. ? Já myslel že když si na boon založím virtuální kartu tak si na ní pak z české převedu třeba 1000Kč a pak můžu platit pomocí apple pay s boon kartou. A ono vám to nepřevede z české karty na tu boon kartu? To musíte mít anglickou kartu? I když jste mi už odpovídal tak když bych chtěl apple pay zkusit v ČR tak abych vše věděl a neudělal blbost nebo kravinu.

    Díky moc za odpovědi.

    Nemůžeš si top upnout účet z české karty pokud nemáš boon. PLUS, který pro aktivaci vyžaduje doklady z Velké Británie. Zkoušel jsem úplně všechno abych si mohl top upnout účet, dokonce jsem si vytvořil virtuální karty z Velké Británie, bohužel nic nepomohlo. Jo, a pozor taky na vytváření více účtů. Pokud tak nastane, boon. to zjistí a zablokuje všechny účty založené.

    Odpověď: Apple pay v ČR? #5010

    Aha. Takže nejde si převést z českého účtu na boon účet? A kdyžto boon zjistí tak zablokujue všechny účty včetně českého?

    Odpověď: Apple pay v ČR? #5008

    Dobrý den, děkuji za odpověď. Co znamená topupnout účet? Stačí si jen založit boon účet a to je vše ne? Trochu mi to víc prosím přeložtr nebo vysvětlete.

    Díky

    Odpověď: Iphone 7??? #4772

    A jo. Už to taky vidím. Pardon. 🙂 Ale chvíli mi to přišlo jako iphone 7. Podle nějakých konceptů. Spíš to bude 6s.

    Odpověď: iOS 10 beta – zkušenosti, bugy #4620

    Podle mě je ios 10 povedený. Design zlepšili a je hezčí a lepší. Ze začátku po naistalování mi to podala tak 4x denně. A teď je to už v pohodě. Už to skoro nepadá. Pár krát z čas. Třeba 1 za týden. Ale někdy blbne facebook,messenger. Kliknu na něj a spadne. Musíte chvíli počkat, nebo restartovat telefon. Jinak zamykací obrazovka se mi líbí 😀 Je dobrý ten rychlý přehled. Počasí,kalendář.
    Ios 10 betu mám na iphonu 6 16gb

.