Áno presne tak to je, každý APR je nútený zobrať reklamáciu ak je zariadenie v medzinárodnej záruke, preto je APR!! Tu nejdeš reklamovať nejaký Samsung ktorý ti prijde znova pokazený, ale prémiový telefón s prémiovými službami. iWant si to proste nemôže dovoliť sa takto správať..
-
Tak to se omlouvám, zase jsem o něco chytřejší.. :)))
Jen přidám mou zkušenost. Koupila jsem si v iWantu ochranné sklo se zárukou. Mé poslední sklo (za polovinu ceny) jsem měla rok... Takto vypadá 2 týdny po nalepení zaměstnancem. Ne, nezkoušela jsem ho sundat a podobně. 😀
Vlákno je staré, ale právě proto přidám aktuální názor. Jsem nadšená, velice. 🙂 Personál se jistě obměnil, pokud přijdete dnes, budete obslouženi s úsměvem, pochopením a budete mít hezký zážitek z nákupu. Do iWantu v Pardubicích chodím už řadu let a také jsem dříve zažila dříve popsané neochotné až arogantní chování, které mě v jistou dobu odradilo a jezdila jsem si pro vybrané věci raději do Prahy 🙁
Dnes určitě není třeba a mám v plánu jít pro další vyhlédnutou záležitost k pánům do iWantu v Pardubicích.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.