Zavřít reklamu
  • Phone blue screen error 14/9 #481

    Zdravim, po kupe iphonu na bazosi sa mi stala taka nemila vec. Po trochu tvrdsom polozeni tefonu na stol (subjetivny nazor, lebo nic ine ma nenapada, iPhone mi nepadol ani nic ine) mi zamrzol, nedal sa restartovat a ked sa konecne sam od seba restartol, restartuje sa doteraz, pri nacitani systemu vyhodi blue screen a znova sa restartuje. Nasiel som navody na internete ze obnova cez iTUnes, co som skusil spravit ako cez PC, tak cez macbook, nepomohlo, vyhadzuje mi na PC error 14 na macu error 9. Radu Apple su nanic (skontrolujte USB port a kabel…). iPhone som po X skusaniach a precitani Y clankov rozobral, nemile prekvapenie, predavajuci ma neupozornil, ze tam bol meneni display, taka drobnost, naco by to spominal a preto som teda skusil este nastartovat iPhone bez pripojenia display, nepomohlo ani to… Jedna sa o iPhone 5s. Uz ma nic nenapada, iba ze ide o HW chybu na doske a nova stoji 300+ euro (nebudem si odpajat/napajat na dosku cipy, nemam nato ani vybavenie), takze nejake rady alebo ho mozem vyhodit po mesiaci rovno do kosa?

    Phone blue screen error 14/9 #5531

    bez s tim do servisu, at ho rozeberou a prohlidnou. sam s tim jak rikas nic neudelas, pokud nemas vybaveni

    Phone blue screen error 14/9 #5532

    Keby bol este v zaruke urcite pojdem, ale zial uz nie je. A platit mzone/istyle servis, to mozem kupit rovno novy iPhone, raz som po nich chcel vymenu vybracneho motorceku a dali mi cenu 70e, kupil som na ebay za 5e a vymenil som si ho sam.

    Phone blue screen error 14/9 #5533

    umel bych ti pomoct, ale nejde ti poslat SZ

    Phone blue screen error 14/9 #5534

    Též jsem měl stejný problém u ip5S.
    Při domácí opravě (výměně displeje) jsem špatně umístil 4 šroubky, které drží plechový kryt přes zapojení konektorů z displeje do základní desky.

    Tzn, jsou tam 4 šroubky různě dlouhé, a když jsem je špatně umístil, ten nejdelší do závitu pro nejmenší, evidentně jsem se dostal až do základové desky a při startu jsem se setkal s úplně stejnou chybou, po chvíli googlování, jsem našel správný návid na vyřešení, naštěstí pro mě, nebyl zásah do ZD tak velký a stačilo zašroubovat každý šroubek do svého závitu.

    Phone blue screen error 14/9 #5535

    ditkacz, tak to napis sem, ale mi napis na mail macbook.kupim@gmail.com
    Feeck skusal som aj to, su tam 4srouby, 2x1,7mm 1x1,3 a 1x1,2mm, skusal som od oka dat podla vysky, nepomohlo, skusal som to spustit bez nasroubovania toho ochranneho pliesku nepomohlo, srouby nevyzeraju byt poskodene, jedine co ma zaskocilo, ze pisali, ze jeden ma byt nemagneticky, ten 1.2mm ale sroubovak magnetom mi funguje na vsetky, co je trochu divne.
    Este som sa docital, ze by to mohol byt problem s baterkou, lenze ta je nova a podla popisov na nej vyzera na original

Odpověď na: Phone blue screen error 14/9

celý text

.