Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: macbook pro 2016 a novší #11742

    Jsem si temer jisty, ze to neni zadnym zlomenym flexem. Me to nedela, bratrovi jednou a zmizelo to po restartu. Pokud by to bylo flexem, tak by se to muselo projevit opet, on ten flex se sam neopravi 🙂
    Takze je to SW vada.
    Zas bych nedelal ze vseho takovy drama 🙂
    Za tech asi 7 let co jsem s applem a mame to doma vsichni, od telefonu, hodinek pres tablety az po macbooky ( odhaduju to na cca 30 ruznych vyrobku v nasi sirsi rodine), tak toto je prvni realny problem, ktery se projevil.

    Odpověď: Zklamání z Iphone X kamery #10724

    Tak nevim kde je zakopany pes, ale pokud si pamatuju, tak podle DxO (a tem verim na 100%), byl rozdil mezi Pixel2 a iPhone X jen asi 2 body ( z cca 100 bodoveho hodnoceni) a to jen diky nocnim snimkum. Takze netahas nas trosku za fusekli? 😀
    Mam macbook pro 13”, ano, kdo je dobytek a nad klavesnici svaci, ten to odskace, ale o prehrivani nic nevim, jen kdyz na nem pustim 3D hru, ale pri bezne praci mi vetraky stojej.

    Odpověď: mlha u fotek iphone 8 #10455

    petriPhone píše:
    Nemáš zapnuté automatické HDR? Manželce fotil iP7 podobně. Ve fotoaparátu jsem ji vypnul HDR a fotky už jsou všechny parádní. Dělalo ji to šedivý opar když fotila do protisvětla. Apple stále ještě neumí vyladit HDR. Měl by se jít učit třeba k Huawei a jejich P20 Pro.

    No to je ale blbost 🙂 fotim na appke HDR od doby co to delaji ( ip6?) a vzivote sem nemel takovehle problemy 😀

    Odpověď: mlha u fotek iphone 8 #10454

    palo26 píše:

    čím nejlépe tedy vyčistit?
    [/quote]
    No ja pouzivam normalne obleceni co mam na sobe 🙂 ale 3 dny noseny tricko nedoporucuju. Jinak perfektne funguji uterky z mikrovlakna. Nicmene nevim jak s tim telefonem zachazis, protoze ja takovy problemy nemam.
    Otri to cistym trickem a udelej kontrolni fotku, idealne nejaky portret tak aby za tebou odshora svitilo nejake svetlo a dej vedet.

    Odpověď: mlha u fotek iphone 8 #10451

    Pokud je na fotce závoj a to zejmena kolem zdroju svetla, tak je to vzdycky zpusobeno znecistenou optikou ( staci otisk prstu), takze ted je otazka jestli je to na skle, nebo je to to na kamere.
    Muj tip je ten otisk, ma to 90% uzivatelu, co chodi reklamovat blbe fotky 🙂
    Je treba si uvedomit, te zatimco objektiv fotoaparatu ma treba 4cm prumer a daktylka je na nem jak pest na oko, tak tady spolehlive prekryje cele sklicko fotaku a ta mastna smouha vlastne zanikne.

    Odpověď: Ukradený iPhone X #9742

    Ano, je to tak, neodesle se nic. Ale odešle se poloha prvniho bazaru v kterem to zkusi zapnout a aktivovat.
    Mimochodem dnes se iphony kradou spíš na díly, proste se rozebere, display, zada, case, kamery... to vsechno se dá použít a tomu zlodeji dva litry bohate stačí.

    Odpověď: Iphone 8 Plus a ikona "synchronizace" se furt točí. #8589

    Tak je to mozna ikona pripojeni (dela to i na wifi, takze to nesouvisi s GSM siti), ve skutecnosti ti tam ale beha prave proto, ze se telefon snazi neco synchronizovat a zjevne se mu to nedari, proto to trva dlouho. Nejcasteji to jsou prave fotky na cloud, nebo zalohy. Doporucuju telefon dat na nabijecku a nechat na wifi.
    Jestli se chces ubezpecit, obnov si tovarni nastaveni bez obnovy dat a nedavej tam ani icloud ucet. Uvidis ze ti zadne kolecko nikde behat nebude 🙂

    Odpověď: farebné pásy na displayi po výmene displaya #9373

    No ja bych jako prvni hodil na hlavu prodejci ten display :-). Jak to popisujes ( poskrabany, otlapkany a ulepeny) je s nejvetsi pravdepodobnosti (99%) prelepovany display, tzn odriznute sklo a prilepene nove. Pritom samozrejme vznika dost zmetku a ani nikdo dopredu nevi, jetli ten jiz jednou rozbity LCD je v poradku.
    “Láska” servis si na takovych dilech zaklada, ja takove opravy povazuju za prasárnu. Ale to je o nazoru, ostatne vidis sam, jak je ten display zprasenej 🙂

    Odpověď: Iphone X-hovor #9224

    Častým důvodem tohoto problému (zvuk jako z dálky, nebo žádný), způsobuje chybné držení telefonu. Hodne lidí větší telefon podkládá malíčkem a nevědomě zakryje i otvor pro mikrofon, nenechte se zmást, z těch asi pěti děr, je otvor pro mikrofon jen jeden a tak stačí málo.

    Odpověď: Titulky .srt #8748

    Ja ve VLC nikdy nevidel zadny zazrak. Pouzivam uz asi 4 roky AV Player za 2,50 a tam nikdy problem s kodovanim nebyl. Vsechno se da nastavit, umi streamovat z externiho uloziste, a na obsluhu je jednoduchy.

    Odpověď: Apple watch 3 NIKE+ #8913

    Pokud jiz jste uzivatelem apple produktu, tak neni vubec o cem diskutovat - hura do nich, protoze svymi moznostmi skvele doplni radu.
    Nevim co za sportovni funkce cekate, ale napr pri behu meri cas, drahu, kalorie a pulz. Pulz umi merit excelentne, to je znamy fakt, hrudni pas Polar uz jsem odlozil. Samozrejme pocitaji cas na km atd. Vse ukazuji tak jak je zrovna treba. Tzn jemne zavrni, tak se podivate a ... zrovba jste ubehl km za 5,45. Za chvili jemne zavrni znovu, kouknete a ... pise manzelka... bezite dal... proste ukazuji to, co se zrovna deje a co je asi v dany moment dulezite.
    Ovladani medii pri sportu je hned na vedlejsi obrazovce, neni treba nekam odbihat v menu.
    K AW se vyborne hodi airpods, to je pak behanicko! 😀
    No a ve vysledku je vsechno pekne zaznamenane v telefonu, kde jsou i detailnejsi udaje v grafech.

    Odpověď: Nenabíja batériu, vypnutie po odpojení #8935

    Vadna baterie. Protoze az na drobne vyjimky, jsou vsechny baterie prodavane na internetu cinske bazmeky ( ano, i ty u kterych pridejce tvrdi, ze jsou original). Jedine original jsou z autorizovaneho servisu a to asi nebude vas pripad, protoze jinak byste ji sel reklamovat tam a neshanel pomoc na foru.

    Odpověď: Apple watch 3 NIKE+ #8911

    Mam pocit, za se tu plete dohromady rada Apple Watch a Apple Watch Sport (nike). Tedy ty “kovove” a hlinikove.
    Keramiku dole a safir nahore maji pouze Apple Watch - bez ohledu na cislo, a rada Sport (vč nike) ma nahore tvrzene sklo a buhvi co.
    Nicmene nevidim duvod se pohorsovat nad levnejsi radou sport, sice nema safir, ale zase na tom kovovem lestenem nerezu je videt kazdy sramecek a po roce jsou zrale na lesticku. Co se tyka keramickeho dna, tak tam nevidim zadny objektivni duvod, bud jsou na ruce, nebo na nabijecce.

    Odpověď: iPhone x silver náchylnosť na škrabance #8882

    Podle meho nazoru je lepsi zarizeni v barve materialu. Protoze skrabanec se casem uhladi a neni vyrazny. Kdezto u povrchove opravenych variant dojde k naruseni prave toho tmaveho povrchu a z toho pak kouka svetly material

    Odpověď: iPhone x silver náchylnosť na škrabance #8880

    Tyhle skrabnace zpusobuje drobny prach a necistoty, ktere se dostanou do pouzdra, neustalym trenim pri manipulaci.
    V podstate tomu nejde nijak predejit, protoze prach se dostane vsude, kam muze i voda.
    Ja jsem uz na tohke rezignoval, koupil jsem si krasny telefon proto, abych si ho uzil, abych videl ten design, abych citil ten kov. A ne abych ho obalil kolem dokola do lacine, nevzhledne “sprcky”.
    Rozdil v cene pri prodeji neni nijak vyrazny, oproti te radosti, kterou mi to zarizeni prinasi.
    To je stejna blbost jako koupit auto v prave kuzi a pak tam natahnout dalmatina z trznice 😀

.