Zavřít reklamu
  • Home button – SE 2020 #43964

    Ahoj,
    Mam letos nový iPhone SE. Už v létě mi přestal fungoval home button (zasekl se). Odnesla jsem telefon na reklamaci, ale telefon se mi vrátil s tím, že se chyba neprojevila. Od té doby se mi button občas zasekne, ale po pár minutách opět funguje. Teď se mi zase zasekl na celý den a doteď nefunguje. Stává se to někomuu také? Telefon musím otevírat jen přes assistent, protože nefunguje otisk prstu.

    Home button – SE 2020 #43977

    Tak co nejrychleji k autorizovanému prodejci, protože máte celosvětovou Apple záruku 1 rok od koupě. Dokud je to nefunkční. Stávat se to rozhodně nesmí.

    Home button – SE 2020 #43983

    Tak jak píše Marek, odnést v prvním roce co nejdříve k autorizovanému prodejci nebo přímo do autorizovaného servisního střediska (to vyřízení ještě urychlí). Když už máme roční celosvětovou záruku, tak ji třeba využívat. Já měl před 4 roky problém s Touch ID a vykytovalo se to jen občas, měl jsem strach že mi reklamaci neuznají. Odnésl jsem do autorizovaného servisního střediska a po 2 dnech už mi volali abych si přišel pro "nový" telefon.
    Ten první rok to má Apple nastaveno dobře, duhý rok záruky už je větší problém, tam musíte reklamovat tam, kde jste koupili, což se může natahovat a můžete narazit na neochotu a vytáčky.

Odpověď na: Home button – SE 2020

celý text

.