Zavřít reklamu
  • Iphone 6 pri aktualizacii na 9.3.3 chyba cislo 56 #376

    nazdar ludia ked som svoj iphon aktualizoval na ios 9.3.3 tak mi to v polke hodilo na screen ze sa mam pripojit k itunes ked som to spravil tak pri aktualizacii mi to niekde pri 80% hodilo ze iphone sa nedokazal aktualizovat lebo sa vyskytla chyba cislo 56 ked som si to googlil tak som nic poriadne nenasiel a ked som chcel telefon aspon teda obnovit do tovarenskych nastaveni tak mi vyhodilo to iste... v istories mi s tym tiez nevedia poradit a jedine ma odporucaju ze mam iphon dat reklamovat, na apple support som nasiel ze je mozne ze sa jedna o hardware chybu nevie niekto nieco viac o tom? lebo co sa reklamacie tíka mal by byt este v zaruke no je to kusok komplikovane kedze bol kupovany v datarde a ja som druhy majitel

    Iphone 6 pri aktualizacii na 9.3.3 chyba cislo 56 #5099

    Ak je iphone ešte pred 1 rokom v záruke, tak choď do originál apple store a nebudeš potrebovať fakúturu, ani žiadne papiere, ani doklady.. Je jedno kto si, normálne Ti to NA MIESTE vyreklamujú a dajú Ti refurbished kus.. Ak už je po prvom roku, tak to nefunguje, ale 1 rok Ti dáva priamo apple celosvetovú záruku..

    Iphone 6 pri aktualizacii na 9.3.3 chyba cislo 56 #5100

    Je to hardwarový problém, což znamená že je problém v iPhonu.

    Zkuste aktualizovat iTunes na nejnovější verzi a iPhone zapněte v DFU módu. Do DFU módu se vstupuje takto : "Vypněte iPhone -> Po vypnutí podržte tlačítko Home (Hlavní tlačítko) -> Připojte napájecí kabel z počítače do iPhonu a pořád držte "Home" tlačítko dokud se vám neobjeví DFU mód." DFU mód poznáte tak, že se na iPhonu ukáže logo iTunes a napájecí kabel. V iTunes na počítači jen klikněte na "Obnovit iPhone". Pokud by se iPhone znovu zapl z DFU módu, udělejte postup znova.

    Pokud budete mít pořád problém s obnovením a ukáže se error 56, zavolejte na oficiální technickou podporu Apple. Sám Apple hledá uživatele s takovým problémem.
    Pro Česko: 800 700 527
    Pro Slovensko: 0800 004640 (Nevím jaké máte čísla, tohle jsem našel na stránkách od Applu.)
    Pokud chcete telefonní čísla pro jiné země, klikněte zde.
    Jen předem upozorňuji, že hovory z telefonu mohou být zpoplatněné.
    A prosím než zavoláte, zjistěte si svoje sériové číslo nebo kód IMEI zde. Moc to pomůže nejen Vám, ale i operátorům.

Odpověď na: Iphone 6 pri aktualizacii na 9.3.3 chyba cislo 56

celý text

.