Já mám Ip X 6 měsíců a kapacita je 97%.. nabíjím ob den, někdy každý den.. ale i tak mi připadně, za půl roku 3% dost.. takže kdyby mi to padalo jak tobě, tak bych jim to zanesl, ať mi dají druhý.
-
Po dvou měsících jsem na 97 %. Taky mě to celkem zaskočílo, ale přisuzoval jsem to špatnému zacházení “s nabíjením”.
Osobně bych těmto hodnotám nepřisuzoval až tak velkou váhu.
Měl jsem na výměnu baterie telefon, co měl kondici 89% a CocoNut ukázal 79%.
Spíše věřím této aplikaci, i když APPLE by to měl mít lépe "ošéfované".Já si koupil v květnu nový SE jako svůj první iPhone a snažím se ho maximálně opečovávat včetně péče o baterku, takže nabíjím v rozmezí 20% - 80%, žádné celonoční přebíjení, žádné 10 minutové nabíjecí cykly, vždy aspoň hodina nebo tak aby to vyšlo na těch 80%+ a zároveň ho moc nepouživám, takže mi vydrží v klidu 4-5 dní a po dvou měsících jsem měl kapacitu baterie 98%. Po pár nabíjecích cyklech. Dost mě to zaskočilo, že se to tak zhoršuje, i když nenabíjím každý den jako jiní co ho celý den nepustí z ruky, ale od té doby se to drží na těch 98%, tak aspoň že tak...
Mám iPhone XS Max a iPhone 7. Ten mám už rok a nabíjím každý den přes noc, takže do plna do 100% každý den. Někdy ji dám na nabíječku i přes den v autě. Kondice baterie je na 97%. Což je skvělé. Pokud někomu letí kondice rychle dolu, je to určitě vinou špatné baterie. Měl jsem i půl roku iPhone X a při prodeji měl kondici baterie stále 100%. Tak si říkám jestli není lepší tu baterii nabíjet stále na 100%.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.